Raluca Pastramă, furioasă după divorțul de Pepe. De la ce s-ar fi enervat bruneta, de fapt

Raluca Pastramă, furioasă după divorțul de Pepe. De la ce s-ar fi enervat bruneta, de fapt
Raluca Pastramă, furioasă din cauza întrebărilor jurnaliștilor: ce întrebare a enervat-o

Divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe a fost încâlcit, fiind presărat cu acuzații șocante, zvonuri de infidelitate și multe neînțelegeri, apoi a crescut pe scara bunăvoinței, artistul afirmând chiar că „e cum v-am spus la început”, făcând referire la vlogul în care a anunțat separarea de fosta soție într-o manieră care le făcea cinste. Așadar, cuplul a ajuns la un mijloc comun, ce s-a conturat astăzi amiabil, la notar. La ieșirea din instituție, însă, apele au devenit tulburi. Întrebările jurnaliștilor au declanșat furia femeii.

Raluca Pastramă, grăbită și furioasă după divorțul de Pepe

Semnarea actelor de divorț nu a făcut-o pe Raluca Pastramă să se simtă prea bine; întrebările jurnaliștilor de asemenea. Ieșind grăbită de la notar, aceasta a fost întrebată din mers de către reporteri despre părerea sa dacă fetele vor locui cu tatăl lor, lucru care i-a displăcut. Ea a fost întrebată și despre un potențial bărbat în viața sa, dar nu a oferit un răspuns, fiind vizibil deranjată.

Pe de cealaltă parte, chestionat cu privire la durata semnării actelor, de aproape două ore, acest lucru putându-se petrece mult mai repede, Pepe a răspuns: „Acte! Nu e așa simplu! (n.r. la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!”.

Primele declarații după divorț 

„Îţi dai seama că bucuroasă nu pot să fiu că nici un om nu pleacă la drum şi nu se căsătoreşte ca să se despartă mai ales cu doi copii la mijloc. Asta a fost să fie. Dumnezeu ne-a ajutat, ne aşează viaţa cum ştie El mai bine şi mergem înainte pentru copiii noştri”, a explicat Raluca Pastramă reporterilor Spynews.

În ceea ce privește custodia, cei doi au respectat înțelegerea de la început și vor avea drepturi egale, dar micuțele pot decide unde vor să stea mai mult. „Înţelegerea noastră parentală, avem jumătate – jumătate. În acordul parental, 50 la mine, 50 la el pentru că aşa am stabilit de la bun început. Una peste alta, noi avem copii mici. Fetele dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, dacă într-o zi când vor ele la tatăl lor, le duc la tatăl lor, adică e şi la voinţa lor şi totul spre binele lor. Oricum, ele stau mai mult la mine, în principiu la mine că Rosa stă la grădiniţă, pe Maria o duc dimineaţa la şcoală”, a completat aceasta.