Pepe, planuri mari pentru 2021. Ce vrea să facă după divorțul de Raluca Pastramă

Pepe, planuri mari pentru 2021. Ce vrea să facă după divorțul de Raluca Pastramă
Pepe, planuri mari pentru 2021. Ce vrea să facă după divorțul de Raluca Pastramă

Pepe are planuri mari pentru anul acesta. Artistul a vorbit despre intențiile sale legate de viitor. În urmă cu câteva luni de zile vedeta anunța că se desparte de soția sa, Raluca Pastramă.

Ce vrea să facă artistul după divorț

Cu toate că trecut prin două divorțuri, celebrul Pepe mai crede în dragoste și în relațiile de lungă durată, dar și în instituția numită familie. Cântărețul a povestit într-un interviu, care este părerea lui despre dragoste, dar și despre prietenie și totodată, a vorbit despre planurile sale de viitor.

Pornind de la melodia artistului intitulată, „Sunt gelos”, acesta a fost întrebat într-un interviu acordat pentru viva.ro, dacă el se regăsește în această afirmație. Pepe nu a negat faptul că  gelozia face parte din iubire și este un sentiment care arată, tototdată, faptul că îți pasă de persoană de lângă tine.

Piesa „Sunt gelos a fost lansată cu muuult timp în urmă, să tot fie vreo 20 de ani. E bine să fii gelos, să fii „condimentat, să ştii să spui şi într-o altă formă că eşti interesat de persoana de lângă tine. Dar cred că am devenit mult mai echilibrat şi mult mai permisiv în ultima perioadă. Lucru care, probabil, la un moment dat strică, pentru că, nefiind gelos, cum probabil eram acum 20 de ani, când am compus piesa, ci mult mai permisiv, este foarte posibil ca tocmai aşa să intervină, lăsând prea multă zonă liberă. Din punctul meu de vedere, e o maturitate pe care o am, e o asumare pe care o am şi mă bucur tare mult că am ajuns la această performanţă, spunea artistul, conform sursei precizate.

Ce părere are artistul despre gelozie

Cu toate că nu este împotriva geloziei, cântărețul este de părere că atunci când este aceasta nejustificată, nu ar avea rost, conform spuselor sale. El mai este de părere că un lucru esențial într-un cuplu este comunicarea.

Comunicând, poţi trece peste orice. Așa, să fii gelos pe orice prostie sau orice privire a cuiva mi se pare că deja eşti paranoic. Am trecut prin toate fazele şi am ajuns ceea ce sunt acum doar prin experienţele de viaţă. Mie mi se pare că sunt mult mai echilibrat ca acum 20 de ani, dar îmi face plăcere şi îmi asum această piesă ori de câte ori o cânt, pentru că mă simt extrem de posesiv atunci când e nevoie

Deși, acum Pepe este un bărbat liber el susține că nu se grăbește să se căsătorească, deși, la un moment dat, recent, într-o emisiune, dădea de înțeles că este pregătit pentru o nouă relație. Artistul și-a avertizat fanii să nu fie surprinși dacă îl vor vedea în curând cu altcineva.

Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte, a mai declarat artistul în interviul acordat pentru viva.ro.

Pepe, planuri pentru viitor

De asemenea, a mai adus în discuție relațiile lui de prietenie. Artistul a dezvăluit faptul că a avut parte de prieteni care l-au trădat, însă, a reușit să treacă peste acest lucru. Ba mai mult, chiar i-a uitat pe aceștia și i-a scos din viața lui. În schimb, a ținut sa mulțumească tuturor celor care i-au fost mereu alături și l-au susținut.

Celor care nu m-au trădat şi au avut încredere în mine, oamenilor normali, echilibraţi, cu care am evoluat împreună, lor le sunt recunoscător, pentru că prin dragostea, susţinerea şi respectul lor am ajuns la această performanţă de a mă putea dezice de anumite persoane care m-ar fi tras în jos.

Anul acesta vedeta speră să aibă parte de schimbări în bine, precizând că anul trecut a fost foarte dificil pentru el. Pe plan profesional vrea, de asemenea, să poată să creeze în continuare și să aibă sănătate pentru a înregistra cât mai multe piese.

Profesional, îmi doresc să continui, să fiu sănătos, să pot să creez, să înregistrez cât mai multe videoclipuri, cât mai multe single-uri, să am proiecte în TV şi să merg foarte bine şi pe partea de online. Personal, nu pot să îmi doresc decât sănătate şi să mă bucur de familia mea şi de copiii mei, a mai spus vedeta, conform aceleeași surse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI