Pepe i-a uluit pe toți. A vrut să fie subtil, dar a atacat-o pe Raluca Pastramă

Scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă, o nouă întorsătură

La telenovela divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă se adaugă un nou episod. Ultimele informații au scos la iveală faptul că Raluca Pastramă l-ar fi înșelat pe artist cu un alt bărbat. Reacțiile lui Pepe au fost virulente și pline de amenințări. Cea care l-ar fi avertizat pe artist că Raluca ar avea un amant, a fost Oana Roman.

Scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă, o nouă întorsătură

Într-un material publicat de playtech.ro, pe 26 noiembrie, ieșeau la iveală noi informații despre scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Conform acestora, Oana Roman a fost cea care i-ar fi spus artistului că Raluca ar avea un amant, și că de fapt acesta ar fi motivul principal al divorțului.

Recent, Pepe a interpretat una din piesele sale deja arhicunoscute, ”Aș vrea să te iert”, ale cărei versuri sună a premoniție într-un fel. Artistul a povestit că piesa a fost scrisă cu 14 ani în urmă. Dar ținând cont de evenimentele actuale din viața sa, parcă ar fi fost scrisă ieri. Relația dintre Pepe și Raluca Pastramă părea una bună, dar realitatea e cu totul alta.

”Piesa a fost compusă de mine cu 13-14 ani în urmă, dar mulți ar putea spune că a fost compusă astăzi. Arta vine cumva dintr-o inspirație divină, care ar putea însemna o premoniție”, a spus Pepe.

Pepe și Raluca, divorț fără cale de întoarcere

Nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ în cuplul Pepe și Raluca Pastramă, având în vedere că lucrurile păreau a merge foarte bine. Șocul a fost și mai mare când Pepe a făcut anunțul pe Facebook, iar presa a preluat imediat informația.

Cât despre relația extraconjugală a viitoarei foste soții, surse apropiate artistului spun că Pepe ar avea dovezi concludente despre existența amantului din viața Ralucăi Pastramă. Acestea au declarat pentru playtech:

”Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic. Dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă! Cu arabul doar a flirtat, acum încearcă să se cupleze.

Pepe a tăcut și a vrut să dea senzația că e o despărțire liniștită. Are totul pregătit, are răzbunarea gata. Exact cum a făcut și cu Oana Zăvoranu. Pepe nu iartă infidelitatea, nu trece peste, este foarte răzbunător. O va denigra și pe Raluca Pastramă, arătând unei țări întregi cine este ea și cum i-a trădat dragostea și încredere.”, a spus sursa Playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI