Cine i-a spus lui Pepe că Raluca Pastramă îl înșală. Informația vine fix de la o vedetă

Divorț Pepe și Raluca Pastramă. Cine i-a spus cântărețului că soția în înșală

Oana Roman a fost prezentă recent în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, unde a vorbit despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Vedeta a demontat acuzațiile aduse artistului din partea fostei soții, dar a relatat și punctul de plecare al izvorului de zvonuri care o învinuiesc pe Raluca de infidelitate.

Divorțul dintre Pepe și Raluca. Cine i-a spus artistului că soția sa îl înșală

Divorțul dintre Pepe și Raluca se complică pe zi ce trece. În spațiul public au apărut informații potrivit cărora soția artistului ar avea un amant, acesta fiind motivul care ar fi dus la destrămarea mariajului lor. Însă, zvonurile că femeia ar călca strâmb nu au apărut de ieri, de azi. În urmă cu câteva luni, o parte dintre ele au ajuns și la urechile Oanei Roman, care l-a avertizat pe solist, prieten apropiat de altfel, de ce se spune în piață.

La ”XNS”, fosta prezentatoare TV a vorbit și despre acuzațiile de violență care i se aduc lui Pepe din partea fostei soții. Aceasta a mărturisit că el nu are vină și că Raluca exagerează.

„Această informație a ajuns și la urechile mele, la un moment dat”

„Eu am aflat, ca toată lumea, de pe YouTube. Nimic nu a prevestit această situație. A fost un eveniment în familie, cu o săptămână înainte de acest anunț al lui. Este un lucru pe care noi nu l-am văzut venind.

El fiind Rac, e un om mai introvertit. În momentul în care a făcut acest anunț, noi, cei din familie, am încercat să îl sprijinim. Cred că s-a înțeles foarte clar că el nu și-a dorit acest lucru, el nu și-a dorit acest divorț, n-a înțeles de ce Raluca și-a dorit.

Nu cred că a înțeles și nimeni n-a înțeles. Această informație a ajuns și la urechile mele, la un moment dat. Auzisem despre asta, dar eu nu mă bag de obicei în lucruri dacă nu am o informație. Au venit oameni la mine și mi-au spus: Raluca a fost cu unii la munte.

Eu nu am putut să probez chestia asta și atunci nu m-am băgat. I-am spus că am auzit chestia asta. El a mai auzind probabil și din altă parte, a început să își facă propria lui anchetă.

Este clar că el și-a dorit, dacă tot s-a ajuns în momentul acesta al divorțului și al separării, ca lucrurile să se întâmple cât se poate de amiabil și de civilizat, în primul rând pentru copii. Pentru el, pe lumea asta copiii sunt lucrul cel mai important” a spus Oana Roman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI