SUPEREXCLUSIVITATE Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă în public. Detalii șocante despre bătaia încasată și ordinul de restricție

SUPEREXCLUSIVITATE Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă în public. Detalii șocante despre bătaia încasată și ordinul de restricție
SUPEREXCLUSIVITATE Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă în public. Detalii șocante despre bătaia încasată și ordinul de restricție

Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă în public. Influențat de aburii licorilor bahice, artistul i-a făcut soției o adevărată criză de gelozie care s-a terminat cu Raluca întinsă pe jos, în stradă, cu fața tumefiată. Detalii șocante despre bătaia încasată și ordinul de restricție veți afla în continuare, în exclusivitate, în rândurile care urmează.

Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă în public

Iată că lucrurile nu sunt deloc așa cum spunea Pepe în momentul în care a anunțat că cea de-a doua nevastă vrea să divorțeze! Zicea artistul atunci că, de când au căzut de acord să se despartă, el și Raluca se înțeleg mult mai bine ca înainte. Adevărul este însă altul. Iar cea mai bună dovadă este faptul că procurorul a emis un ordin de protecție pentru încă soția lui Pepe. Motivul? Surse din anturajul celor doi susțin că vineri seară, în oraș, ar fi izbucnit un conflict între cei doi care ar fi degenerat de la reproșuri, la amenințări. Cei doi s-ar fi înjurat, s-ar fi scuipat, iar colericul Pepe a sfârșit prin a-și testa calitățile de boxer în figura Ralucăi. Care evident că ar fi chemat poliția de urgență și i-ar fi făcut plângere. Acum, artistul s-a fi ales și cu dosar penal pentru violență în familie:

„I-a dat în plină stradă, a fost de-a dreptul șocant. Pepe crede ca Raluca are pe altcineva și de aici a pornit întreg circul. Cel mai probabil era băut. A fost foarte, foarte violent. Inițial, Raluca i-a răspuns și ea, l-a jignit, l-a scuipat. Apoi lucrurile au degenerat considerabil”, ne-au declarat surse din anturajul celor doi, în exclusivitate, pentru Playtech.ro

Lucrurile se complică astfel, în condițiile în care, până acum, era varianta ca divorțul lor să se încheie amiabil, la notar, pentru ca cele două fetițe pe care le au să nu simtă și să nu sufere. Însă acum, se pare că nu mai este de actualitate varianta, iar apropiați ai Ralucăi cred că va urma o luptă și pentru custodia fetelor, dar și pentru împărțirea averii.

NOTA REDACȚIEI: Până la publicarea articolului, reporterii playtech.ro au încercat, în repetate rânduri, să obțină un punct de vedere al lui Pepe, însă acesta nu a putut fi contactat. Ne asumăm responsabilitatea de a publica, integral, dreptul la replică al artistului, dacă acesta ne va solicita acest lucru.

Pepe și Raluca, cel mai neașteptat divorț din showbiz!

În urmă cu câteva săptămâni, lumea mondenă era luată prin surprindere după ce Pepe a postat pe pagina lui de socializare un filmuleț prin care anunța finalul căsniciei cu Raluca Pastramă. Spunea că nu mai locuiesc împreună de ceva timp și că se ocupă amândoi de fetițe ca să nu resimtă șocul.
Pepe s-a înfățișat răvășit în clipa în care a făcut anunțul, părând destul de afectat. ”Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației”, a spus cântărețul.

Despre eventuale motive de divorț, s-a vorbit despre infidelități ale lui Pepe, pe care soția l-ar fi surprins în discuții cu alte femei pe rețelele de socializare. Au fost însă și persoane care au lăsat să se înțeleagă însă că Raluca Pastramă ar fi avut partea ei de vină și n-ar fi fost nici ea ”ușă de biserică”.

Și Zăvoranca l-a acuzat pe Pepe că o bătea

Și la primul divorț bifat de artist, despărțirea s-a produs cu mega-scandal. Pepe și Oana Zăvoranu au făcut turul televiziunilor, prima lui soție având un vajnic apărător în răposata Mărioara. Pepe a acuzat-o pe Zăvoranca de adulter, ba chiar el a dat presei imaginile compromițătoare cu amantul Tuddy. În contrapartidă, Oana și mama ei au spus că Pepe ar fi lovit-o.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI