Pepe, răscolit de divorțul de Raluca Pastramă. Nu și-a mai putut stăpâni lacrimile

Pepe a izbucnit în lacrimi în timpul unui concert online

Divorțul anului în showbiz-ul românesc este încă aspru discutat. Pepe și Raluca au decis să meargă pe drumuri separate, iar acum tot ceea ce au reușit să construiască împreună se dărâmă încep, încet. Celebrul cântăreț nu și-a mai putut stăpâni trăirile și a fost cuprins de lacrimi.

Pepe, răscolit de divorțul de soția sa. Artistul nu s-a mai putut controla și a izbucnit în lacrimi

Pepe a anunțat faptul că se va despărți de Raluca Pastramă, cea alături de care și-a clădit o familie care a ajuns sursa de inspirație în rândul multor domni și doamne. Din păcate, mariajul nu a trecut testul timpului, iar recent artistul a dezvăluit tuturor că au decis să meargă pe drumuri separte. Divorțul cu siguranță i-a afectat pe toți din ambele familii, tocmai pentru că de-a lungul timpului au arătat că sunt foarte uniți.

Pepe a început să plângă în timp ce interpreta o melodie de despărțire. Fostul jurat de la Next Star a fost afectat de separarea de cea alături de care se vedea îmbătrânind, iar emoțiile l-au cuprins în totalitate în recentul concert online pe care l-a oferit fanilor. Alături de Lora, solistul a interpretat piesa „Clipe s-au frânt”. Fiind într-unul din cele mai sensibile momente din viața sa, artistul a lăcrimat în momentul în care câteva versuri i-au reamintit de evoluția poveștii sale de dragoste.

Versurile piesei

„Nu vreau să vorbesc, despre ce-am făcut
Sufăr şi trăiesc, clipe ce s-au frânt
Am mizat pe tot, cum ai făcut şi tu
Nu am nimic de spus, acum totul s-a dus

Te strângeam la piept, şi-ţi spuneam şoptit
Cum visam cândva, să îţi fiu iubit
De ce tu ai ales, o cale fără întors

De ce nu te-ai gândit, să nu mă fi rănit
Undeva am vrut, să ştii că-mi lipseşti
Dacă tu nu simţi, nu ştii să iubeşti
Şi totuşi te-am avut, atunci când te-am dorit
Dar nu ne-am înţeles, şi ne-am despărţit

Să fi fost al tău, şi prea bun şi rău
Să fi fost a mea, şi bună şi rea
Acum sunt prea trist, să mă vezi nu vreau
Sufăr şi exist, te urăsc te vreau
Ai fost în viaţa mea… şi nu te voi uìta…”, arată piesa.

„E o perioadă dificilă pentru amândoi”

“Nu este ceva simplu, nu e un motiv de bucurie pentru niciunul dintre ei faptul că s-au despărțit. E o perioadă dificilă pentru amândoi, mai ales că au format un cuplu atât de mult timp. Dar important este că sunt bine și ei și copii, că lucrurile sunt bine puse la punct, bine discutate și respectate”, a declarat o sursă apropiată pentru WOWbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI