Pedeapsă rușinoasă pentru interlopul care a ameninţat-o cu violul pe şefa arestului Poliţiei Prahova

Pedeapsă rușinoasă pentru interlopul care a ameninţat-o cu violul pe şefa arestului Poliţiei Prahova
Pedeapsă rușinoasă pentru interlopul care a ameninţat-o cu violul pe şefa arestului Poliţiei Prahova

Daniel Ionuț Pietraru, un cunoscut interlop din România și-a primit pedeapsa. Acesta a fost găsit vinovat de ultraj, fiind trimis în judecată după ce a amenințat-o cu violul atât pe șefa Arestului Poliției Prahova cât și pe fiica ei cu violul.

Ce pedeapsă rușinoasă a primit interlopul care a amenințat-o cu violul pe șefa Arestului Poliției Prahova

Ionuț Pietraru este cunoscut în Prahova ca un apropiat al altui interlop celebru din județ, Aurică Pumn de Fier. Acesta fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, sub acuzația de ultraj.

Ancheta a demarat după ce șefa Centrului de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Prahova Daniela Enache a depus o plângere în care reclamă faptul că atât ea cât și fiica ei adolescentă au fost amenințate cu violul de către Pietraru. La momentul celor întâmplate, interlopul se afla în arest, fiind cercetat într-o altă cauză.

Interlopul, nemulțumit de condițiile din celulă

Pe perioada cât a fost în Arestul Poliției Prahova, Ionuț Pietraru a avut un comportament agresiv, atât cu colegii de cameră, printre care s-au aflat și fostul șef ANAF, Sorin Bejenar, cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Herţanu, dar și cu polițiștii care asigurau paza.

Se pare că interlopul era nemulțumit de condițiile din celulă. Acesta ar fi cerut acces permanent la apă caldă pentru a-și cafea. Solicitarea lui fiind respinsă, Ionuț Pietraru a început să facă scandal, iniția în celulă și apoi a început să amenințe polițiștii, printre care și șefa CRAP Prahova, Daniela Enache. Pe aceasta din urmă, dar și pe fiica ei a amenințat-o cu violul după ce va ieși din spatele gratiilor.

Pedeapsa primită de interlop

Timp de trei ani, dosarul de ultraj a stat pe rolul secției penale a Judecătoriei Câmpina. Vara aceasta, judecătorii câmpeni s-au pronunțat în cauză și au decis ca Ionuț Pietraru să primească o pedeapsă de un an și șase luni cu executare. În urma apelului făcut de interlop, Curtea de apel Ploiești a menținut pedeapsa, decizia rămânând definitivă, potrivit romaniatv.net.

Forțe speciale Poliția Română
Pedeapsă rușinoasă pentru interlopul care a amenințat-o cu violul pe șefa arestului Poliției Prahova

Procesul a durat atât de mult deoarece, între timp, Pietraru fiind eliberat din închisoare, a plecat în Germania unde a fost implicat în mai multe furturi. Interlopul a fost condamnat de Tribunalul din Heidelberg la trei ani de închisoare pentru ”furt calificat în grup infracțional organizat în șase cazuri” conform portalului instanțelor de judecată. Acum, acesta se află în arestul din Mannheim, dar a acceptat să execute pedeapsa într-un penitenciar din România.