Pe ce ‘sparge’ Victor Slav cei mai mulți bani ca să arate bine. Nu-i de mirare că e la Bravo, ai stil!

Pe ce ‘sparge’ Victor Slav cei mai mulți bani ca să arate bine. Nu-i de mirare că e la Bravo, ai stil!
Cum se asigură Victor Slav că fiecare apariție a sa e fără de cusur

Victor Slav a venit în locul Ilincăi Vandici pentru câteva ediții ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. Ulterior, acesta a primit propriul rol în emisiune, așa că se bucură enorm de faptul că participă la proiectul destinat stilului. Acesta are mare grijă de imaginea sa, așa că dă mulți bani pe anumite piese.

Cum își păstrează intactă imaginea Victor Slav. Pe ce dă mulți bani

Victor Slav este cunoscut pentru ținutele sale rafinate, așa că nu este de mirare că deține un rol important în competiția destinată stilului! Acesta a dezvăluit că pune accent pe încălțăminte, așa că piesele scumpe nu lipsesc din garderoba sa.

Totuși, el nu se ferește nici de obiectele mai puțin costisitoare, demonstrând că a găsit echilibrul atunci când vine vorba despre imaginea pe care o are.

„În principiu, pun accent pe încălţăminte, achiziţia acesteia este cea mai costisitoare ‘investiţie’, dacă pot spune aşa.

Dacă ne referim la haine, nu ţin cont dacă un produs este ieftin sau scump, important este cum le simt şi cum le port. Am două ceasuri care nu sunt ieftine, dar nu le port în mod normal.”, a spus Victor Slav pentru clickpentrufemei.ro.

„Mă bucur enorm că sunt implicat”

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se bucură pentru faptul că are un rol important la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. Acesta a împărtășit câteva secrete din spatele proiectului, explicând la ce este atent atunci când vine vorba despre concurente.

„Îmi place rolul meu, acela de a fi ochiul avizat al oamenilor de acasă, cei care ne privesc.

Sunt şi ochiul avizat al bărbaţilor care privesc şi admiră concurentele de la ‘Bravo, ai stil!’, dar şi al omului de televiziune, al omului care a fost manechin şi a defilat pe cele mai ‘înalte podiumuri’.

Sunt atent la postură, la modul cum defilează concurentele şi la momentele pe care acestea le pregătesc. E un proiect de televiziune inspiraţional, în care mă bucur enorm că sunt implicat.”, a adăugat Victor Slav.

Victor Slav, dezvăluiri despre emisiunea de la Kanal D

Victor Slav cunoaște bine proiectul de la Kanal D. Acesta a recunoscut că i-a fost extrem de ușor să se implice în ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ așa că nu a întâmpinat probleme în momentele în care a înlocuit-o pe Ilinca Vandici.

„Nu aş spune că m-a surprins, probabil că a contat faptul că ştiam formatul, am mai fost prezent în două sezoane, dar nu ca prezentator. Mi-a fost mult mai uşor să preiau rolul, pentru că ştiam culisele acestui show, ce presupune ‘Bravo, ai stil!’.

Este adevărat că ‘sunt de-al casei’ şi poate a venit firesc prezenţa mea în locul Ilincăi, pentru câteva ediţii. Timpul a fost foarte scurt, m-am adaptat destul de repede, mai ales că se filmează în regim de live, chiar dacă este o emisiune înregistrată.”, a mai zis el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI