Victor Slav, prima declarație după ce a înlocuit-o pe Ilinca Vandici. Ce spune despre revederea cu Anda Adam

Victor Slav, prima declarație după ce a înlocuit-o pe Ilinca Vandici. Ce spune despre revederea cu Anda Adam
Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a spus tot

Victor Slav este cel care o înlocuiește pe Ilinca Vandici, la Bravo, ai Stil! Fostul prezentator meteo a vorbit despre motivul pentru care colega lui de la Kanal D nu mai poate fi gazda show-ului, momentan.

Ce a pățit Ilinca Vandici

Victor Slav îi ia locul Ilincăi Vandici la Bravo, ai Stil!. Se pare că vedeta trece prin clipe delicate și are probleme de sănătate. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a spus că o lasă pe colega ei să spună mai multe despre această situație.

El a spus că a fost primit foarte bine de către concurente și a ținut să precizeze că este imparțial.

“Ilinca are nişte probleme de sănătate, dar o să vă povestească ea mai multe. Am emoţii, dar am emoţii întotdeauna când intru într-un platou.

Mă simt în largul meu în acest loc. Fetele m-au primit foarte bine, e gălăgie mare, dar e ok. Sunt femei care îşi doresc afirmarea şi este destul de complicat, recunosc. Sunt imparţial, nu ţin cu cineva anume”, a spus Victor Slav, la Teo Show.

Victor Slav i-a luat locul la Bravo, ai stil!

Situația este cu atât mai delicată cu cât una dintre concurente este chiar fosta lui iubită, Anda Adam. Victor Slav a fost întrebat cum a decurs întâlnirea dintre el și fosta parteneră.

„Ce reacţie să stârnească întâlnirea cu Anda Adam? Suntem adulţi, maturi, ne-am despărţit în urmă cu 9 ani. Ne salutăm, vorbim, suntem ok, nu avem probleme.

Îi cunosc pe juraţi, pe Tibi nu l-am mai văzut de vreo 15 ani, aşa că revederea a fost una frumoasă. Aş propune să facem o emisiune pentru bărbaţi Bravo, ai stil!”, a spus Victor Slav, la Teo Show.

Victor Slav, prezentator în emisiunea la care participă fosta iubită

Anda Adam și Victor Slav au avut o relație lungă. Cei doi s-au despărțit în 2012, iar motivul se pare că ar fi fost faptul că prezentatorul își dorea o familie și copii.

Cântăreața avea alte planuri pe atunci, așa că au luat-o pe drumuri separate.

„Din ceea ce ştiu eu, Victor a tot insistat pe tema unei căsătorii, dar Anda îl tot ducea cu vorba. De altfel, el îşi dorea şi copii, dar ea susţinea tot timpul că nu este momentul, că pe primul loc este cariera şi că nu ar avea timp din cauza profesiei să se ocupe şi de un bebeluş.

Probabil că el s-a săturat să fie a cincea roată la căruţă şi, văzând că nu ajung la o înţelegere, a decis că e cazul să pună capăt relaţiei, mai ales că, în ultimele câteva luni, se vedeau extrem de rar, iar momentele romantice erau inexistente”, a povestit atunci un apropiat de-al lui Victor Slav.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI