09 aug. 2022 | 11:18

Pe ce a dat un român peste 3.000 de euro la un restaurant din Grecia. Bacşişul lăsat ospătarilor

Știri generale
Pe ce a dat un român peste 3.000 de euro la un restaurant din Grecia. Bacşişul lăsat ospătarilor
Notă de peste 3.000 de euro plătită de un român în Grecia.

Un român a cheltuit peste 3.000 de euro la un restaurant din Grecia. Nota plătită de el a ajuns virală, iar majoritatea oamenilor s-au întrebat pe ce a plătit o astfel de sumă. Acesta a lăsat și bacșiș pentru chelnerul care l-a servit în acea zi. El a fost mulțumit de servicii și nu s-a uitat nici la banii pe care i-a lăsat angajatului care i-a făcut ziua mai frumoasă. Ce a consumat în valoare de 3.332 de euro?

Notă de peste 3.000 de euro la un restaurant din Grecia: un român nu s-a uitat la bani

Unii români nu se uită la bani mai ales când se află în vacanță, timp în care alții abia își permit să își ducă modest traiul de zi cu zi în contextul scumpirilor. Un bărbat a ales Grecia ca destinație de distracție pentru vara aceasta. Cel din urmă a surprins cu suma pe care a fost nevoit să o lase la finalul mesei.

Mai exact, acesta a plătit 3.332 de euro și a lăsat și un bacșiș pe măsură. Grecia este preferată de mulți de la noi care aleg să își petreacă zilele de relaxare din vară acolo. Mulți se simt ca acasă deja, iar mai ales cei care își permit se bucură de tot confortul.

Un turist a devenit cunoscut după ce s-a lăudat cu o notă de plată uriașă de la un restaurant din Grecia. România a comandat preparate tradiționale grecești, dar și băuturi alese. Nota de plată a fost la final nu mai puțin de 3.332 de euro. Încântat de modul în care a fost servit și de calitatea produselor, el a răsplătit ospătarul cu 499.90 de euro.

,,Eu până azi nu am mai văzut”

În mediul online circulă tot mai multe informații despre anumite taxe din restaurantele din Grecia. Un alt român a publicat de curând un mesaj care face referire la o taxă de pahar și capac. Mulți au rămas surprinși când s-au trezit cu 0.05 cenți adăugați pe nota de la comandă. Abia acum au aflat unii români de ce se trezesc cu această sumă pe bon care nu vine din dreptul celor comandate.

,,Dacă vedeți pe undeva 0.05 cenți și nu știți ce e, să știți că e taxa de pahar și taxa de capac. Eu până azi nu am mai văzut. Și plastic și carton. Sunt trecute 2 capace în loc de unul pe care l-am primit, dar nu o să ne certăm pentru 0.05 cenți, nu?”, scrie turistul român în postarea de pe Facebook.

Parteneri
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Revoluție pe piața bateriilor auto. Tehnologia pe care o așteptau toți șoferii
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Se plătesc câte 10.000 LEI de persoană. Decizia statului se aplică deja în România
Capital.ro
Românii care pot primi de la stat până la 12.000 de lei. Trebuie doar să depună o cerere
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
PENSIE de 24.000 de lei. Cine va PRIMI acești BANI
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro