Ce a pățit o femeie din România în vacanța din Grecia. Mesaj disperat către oameni: ‘Am nevoie de ajutor’

Ce a pățit o femeie din România în vacanța din Grecia. Mesaj disperat către oameni: ‘Am nevoie de ajutor’
O turista din Romania, apel disperat in Grecia

Vacanța în Grecia a devenit, pentru tot mai mulți români, un coșmar. Pe lângă statul ore în șir în vamă, acești se lovesc de birocrația autorităților elene sau de furtul banilor. Mai nou, rămân și fără mașini. O turistă care s-a cazat în Halkidiki s-a trezit fără autoturismul parcat în fața unității de cazare și cere ajutor pe internet. Femeia este disperată și spune că nu este de găsit.

Ce a pățit o româncă în Halkidiki

Odată ce pornești la drum cu destinația Grecia, nici prin cap nu-ți trece că poți fi ghinionist chiar în vacanță, când se presupune că vrei să te relaxezi și să te bucuri de peisajele superbe. O româncă aflată în Peninsula Halkidiki a trăit pe propria piele un episod neplăcut. Turista a postat un mesaj pe un forum dedicat românilor care iubesc Grecia, în care cere ajutorul oamenilor.

S-au înmulțit furturile de mașini în Grecia?

Tânăra a rămas fără mașină și nu știe dacă a fost furată de hoți sau ridicată de polițiști. Astfel, păgubita întreabă dacă știe cineva cum ar putea da de urma autoturismului. De joi noaptea, vehiculul parcă a intrat în pământ! Apelul femeii nu a rămas fără reacții. Internauții s-au întrecut în comentarii și sfaturi.

„Buna?! Am nevoie de ajutor…unde se duc masinile ridicate/ furate?! Stie cineva? Joi noaptea mi a fost luata masina din fata cazarii…nea kalikratia( halkidiki) .nu este de gasit! Ma poate ajuta cineva?!”, a scris turista pe „Forumul românilor care iubesc Grecia!”.

Val de reacții pe internet

În dreptul postării sale, românii au început să-și dea cu părere despre ce s-ar fi putut întâmpla cu mașina familiei, care a dispărut din fața cazării din Nea Kalikratia( Halkidiki). Potrivit unui internaut, „poliția nu ridică mașini, doar plăcuțele vi le pot lua …din păcate, cel mai sigur este furată..mai bine dați detalii ,să postăm, poate aveți noroc sa o găsiți, dar mai greu… majoritatea le găsesc după mult timp, arse, în râpe, dupe ce iau tot ce pot comercializa pt piese de schimb”.

Autoturismele dispar din parcările hotelurilor

Altcineva se întrebă cum autovehiculul a fost deschis și pornit: „Sau au luat-o cu platforma? Unde aveati cheile?”. Turista din România susține că este contact let’s go, la care internauta a reacționat: „Bingo!! Camerista sau proprietarii sunt aici artizanii. Au intrat in lipsa dvs în camera”. Românca ghinionistă a mai relatat că, în noaptea respectivă, s-au furat trei mașini Ford Kuga din parcări private, semn că hoții sunt cu ochii pe lumea care vine în vacanță în Grecia.