Pe ce a cheltuit Carmen Harra 7.000 de dolari. Cove a fost șocat să afle. Românii și-ar lua mașină de suma asta

Pe ce a cheltuit Carmen Harra 7.000 de dolari. Cove a fost șocat să afle. Românii și-ar lua mașină de suma asta
Carmen Harra, dezvăluire surprinzătoare. Pe ce a dat 7.000 de dolari

Carmen Harra a șocat la Vorbește lumea! Clarvăzătoarea a dezvăluit pe ce a dat mulți bani recent, dar mărturisirea l-a luat prin surprindere chiar și pe Cove, prezentatorul show-ului, mai ales pentru că mulți români ar visa la suma uriașă.

Carmen Harra a surprins pe toată lumea! Pe ce a cheltuit o sumă uriașă

Carmen Harra nu se uită la bani atunci când vine vorba despre plăcerile sale! Clarvăzătoarea și-a cumpărat recent un animal de companie, dar a preferat să opteze pentru o rasă rară și scumpă, oferind 7000 de dolari pentru un pui de câine.

„7000 de dolari. Sunt foarte rari câinii ăștia, se numesc Shiba Inu. Toată lumea vrea să găsească un câine așa, dar e greu de găsit.

Da, doarme cu mine! I-am pus și niște trepte să se urce în pat. I-am dat casa lui, e un răsfățat.”, a spus Carmen Harra la PRO TV.

Cât de bogată este Carmen Harra. Unde locuiește, de fapt

De asemenea, cunoscuta vedetă a făcut mărturisiri despre proprietățile pe care le deține în America. Aceasta se bucură de o casă uriașă, dar și de un apartament. Cât despre planurile de viitor, Carmen Harra vrea să se apuce de muzică!

„Eu am și o casă, dar și un apartament. Casa are 4 dormitoare, 4 băi, apartamentul are 3 dormitoare, 3 băi, e puțin mai mic decât casa. (…)

Am terminat cartea mea, ultima, fac conferințe, vorbesc cu mii și mii de oameni. Mă țin într-o stare de creativitate, încerc să fac mereu altceva.

O să îmi fac și studio muzical, m-am gândit să fac și muzică, eu fiind artist din copilărie.”, a adăugat clarvăzătoarea.

Care este cel mai mare regret pe care îl are Carmen Harra: ‘Era cea mai mare dorință’

Carmen Harra nu este mulțumită total, mai ales pentru că își dorește să se întoarcă în România cât se poate de curând. Totuși, ea nu își poate vizita propria țară pentru că în America autoritățile nu au ridicat toate restricțiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

„Eu sunt într-o permanentă vacanță, ies din casă și mă duc la ocean. Să mă duc la alt ocean…nu mă mai pasionează, noi încă avem probleme cu restricțiile.

Cea mai mare dorință a mea era să vin în Europa. Să sperăm că dacă scăpăm, o să pot să vin, să vă văd. Aceasta era cea mai mare dorință a mea, să vin în România.”, a mărturisit Carmen Harra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI