Parlamentarii care nu poartă mască deși oamenii de rând sunt obligați. Cine a gafat în Parlament

Parlamentarii care nu poartă mască deși oamenii de rând sunt obligați. Cine a gafat în Parlament
Tot mai multi parlamentari incep sa incalce regulile sanitare

Parlamentarii care nu poartă mască deși oamenii de rând sunt obligați. Cine a gafat în Parlament, după greșeala recunoscută a ministerului Sănătății, Vlad Voiculescu, vedeți în articolul de mai jos.

Încă doi parlamentari au călcat pe bec, pe modelul lui Vlad Voiculescu. Cine a mai fost surprins fără mască de protecție în Parlament

Parlamentarii nu se lasă și încalcă regulile sanitare chiar în Parlament. După ce ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a încălcat legea stând pe holurile Parlamentului fără mască de protecție, și alți parlamentari au început să nu mai respecte regulile impuse pandemia de coronavirus.

După ce chiar ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și-a cerut scuze public pentru faptul că a stat pe holurile Parlamentului fără mască de protecție, și după ce poliția l-a amednat cu 1500 de lei, acum și alți demnitari încalcă regulile impuse de autorități pentru combaterea epidemiei de coronavirus. Aceștia au fost surprinși de asemenea fără mască în Parlament, deși masca este obligatorie.

Românii, obligați să respecte regulile, parlamentarii le încalcă

Chiar dacă românii sunt obligați să respecte regulile pentru limitarea răspândirii epidemiei de coronavirus, unii aleși aleg să nu facă cest lucru, masca de protecție fiind un accesoriu opțional pentru ei. Asta în contextul în legea a fost dată chiar de către ei.

După ce mai mulți demnitari au fost surprinși nepurtând masca de protecție, acum a venit rândul altor doi parlamentari să calce legea în picioare. Este vorba despre Lucian Florin Pușcașu de la AUR și independentul Mihai Lasca. Aceștia au fost surprinși fără mască de protecție pe holurile Parlamentului.

Lucian Florin Pușcașu și-a uitat masca de protecție

Lucian Florin Pușcașu a motivat nepurtarea măștii spunând că nu o are la el, în contextul în care măștile de protecție pot procurate la intrarea în Parlament. De asemenea, fostul membru AUR Mihai Lasca, care la fel nu a purtat mască de protecție, este de părere că masca de protecție reprezintă un pericol pentru sănătate.

”Purtarea măștii eu consider că scade imunitatea, iar odată cu scăderea imunității apare un număr tot mai mare de îmbolnăviri. Când fac sport, nu port mască.

Celălalt parlamentar susține că măștile de protecție sunt periculoase

Oamenii au nevoie de libertate, de exprimare liberă, au nevoie să nu fie condiționați de aceste măști nocive, toxice. Ați văzut ce conțin măștile astea? S-au făcut acum, de curând, niște experimente, și conțin tot felul de microbi”, a spus Mihai Lasca, potrivit antena3.ro.

Pe de altă parte, ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost surprinsă și ea în timp ce nu purta mască de protecție în timpul unui eveniment din Sibiu. Aceasta a cerut public să fie amendată, lucru care s-a și întâmplat de altfel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI