03 apr. 2021 | 17:04

Parlamentarii care nu poartă mască deși oamenii de rând sunt obligați. Cine a gafat în Parlament

Știri generale
Parlamentarii care nu poartă mască deși oamenii de rând sunt obligați. Cine a gafat în Parlament
Tot mai multi parlamentari incep sa incalce regulile sanitare

Parlamentarii care nu poartă mască deși oamenii de rând sunt obligați. Cine a gafat în Parlament, după greșeala recunoscută a ministerului Sănătății, Vlad Voiculescu, vedeți în articolul de mai jos.

Încă doi parlamentari au călcat pe bec, pe modelul lui Vlad Voiculescu. Cine a mai fost surprins fără mască de protecție în Parlament

Parlamentarii nu se lasă și încalcă regulile sanitare chiar în Parlament. După ce ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a încălcat legea stând pe holurile Parlamentului fără mască de protecție, și alți parlamentari au început să nu mai respecte regulile impuse pandemia de coronavirus.

După ce chiar ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și-a cerut scuze public pentru faptul că a stat pe holurile Parlamentului fără mască de protecție, și după ce poliția l-a amednat cu 1500 de lei, acum și alți demnitari încalcă regulile impuse de autorități pentru combaterea epidemiei de coronavirus. Aceștia au fost surprinși de asemenea fără mască în Parlament, deși masca este obligatorie.

Românii, obligați să respecte regulile, parlamentarii le încalcă

Chiar dacă românii sunt obligați să respecte regulile pentru limitarea răspândirii epidemiei de coronavirus, unii aleși aleg să nu facă cest lucru, masca de protecție fiind un accesoriu opțional pentru ei. Asta în contextul în legea a fost dată chiar de către ei.

După ce mai mulți demnitari au fost surprinși nepurtând masca de protecție, acum a venit rândul altor doi parlamentari să calce legea în picioare. Este vorba despre Lucian Florin Pușcașu de la AUR și independentul Mihai Lasca. Aceștia au fost surprinși fără mască de protecție pe holurile Parlamentului.

Lucian Florin Pușcașu și-a uitat masca de protecție

Lucian Florin Pușcașu a motivat nepurtarea măștii spunând că nu o are la el, în contextul în care măștile de protecție pot procurate la intrarea în Parlament. De asemenea, fostul membru AUR Mihai Lasca, care la fel nu a purtat mască de protecție, este de părere că masca de protecție reprezintă un pericol pentru sănătate.

”Purtarea măștii eu consider că scade imunitatea, iar odată cu scăderea imunității apare un număr tot mai mare de îmbolnăviri. Când fac sport, nu port mască.

Celălalt parlamentar susține că măștile de protecție sunt periculoase

Oamenii au nevoie de libertate, de exprimare liberă, au nevoie să nu fie condiționați de aceste măști nocive, toxice. Ați văzut ce conțin măștile astea? S-au făcut acum, de curând, niște experimente, și conțin tot felul de microbi”, a spus Mihai Lasca, potrivit antena3.ro.

Pe de altă parte, ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost surprinsă și ea în timp ce nu purta mască de protecție în timpul unui eveniment din Sibiu. Aceasta a cerut public să fie amendată, lucru care s-a și întâmplat de altfel.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro