Panica Laurei Cosoi după un an de pandemie. Cum a fost afectată de covid-19

Laura Cosoi are o familie superbă și o carieră frumoasă. Cu toate aceasta, vedeta a trecut prin clipe dificile din cauza vremurilor în care trăim.

Panica Laurei Cosoi după un an de pandemie

Frumoasa actriță a povestit că s-a confruntat cu anxietatea și teama zilnică de când a început pandemia de covid-19. După ce tatăl ei a murit în urma infectării cu covid-19, Laura Cosoi este foarte atentă și grijulie cu familia ei.

Deși nu mai apare prea des la televizor și a ieșit de sub lumina reflectoarelor, Laura Cosoi continuă să fie activă pe rețelele sociale, acolo unde își împărtășește gândurile cu fanii ei.

Vedeta a spus că a realizat faptul că viața este extrem de fragilă. În plus, actrița a ajuns să se teamă în fiecare zi de temutul virusul.  A vrbit despre sentimentele ei și a spus că simte pe zi ce trece că lumea i se clatină.

”Observ că în perioada asta sunt mai empatică, mai sensibilă ca niciodată la problemele pe care le aud în jurul meu – de la cele ale unor oameni dragi, la cunoșținte care înfruntă diagnostice severe. Simt că lumea mea se clatină din temelii și realizez cât de fragili suntem și cât ar trebui să fim de reponsabili de dragul familiei, al copiilor pe care-i creștem și până la urmă și de dragul nostru.

Situațiile astea atât de frecvente de boală mă afectează și aproape că trăiesc emoțiile celor din jur la fel de mult ca ei până le vin rezultatele”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi îndeamnă oamenii să își facă analize

Vedeta a tras un semnal de alarmă privind sănătatea și i-a îndemnat pe toți să își afacă analizele din timp. Ea a spus că intenționează să se reapuce de sport și meditație. 

”De-asta mi se pare decent, un lucru minim pe care putem să-l facem să ne controlam sănătatea. Din pacate, în Romania, cultura prevenției e întâlnită mai rar și e păcat, pentru că multe boli pot fi ținute în frau dacă iei masuri din pripă.

Ar trebui să dăm dovadă de responsabilitate, să învățăm ceva din lecțiile celor din jur, din pandemia asta nebună care a dat lumea peste cap. SĂ ÎNVĂȚĂM să ne ascultăm organismul, nu să-l sabotăm, să fim în armonie cu el și atunci vom putea să ne bucurăm cu adevarat de o viață de calitate, nu de orice fel de viață”, a fost îndemnul dat de vedetă.

„Înainte de vacanță m-am programat pentru o serie de investigații. Sunt bine și asta mi-a luat o piatră de pe inimă. Însă nu mă culc pe-o ureche!

Inteționez să mă reapuc serios de sport, să am în continuare grijă la alimentatie, să stau cât mai mult în natură, să nu-mi lipseasca apa, meditația și energia bună în general!”, a conchis Laura Cosoi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI