Tatăl Laurei Cosoi și-a prevestit moartea?! Furioasă, vedeta a spus tot ce a pățit bărbatul în spital

Tatăl Laurei Cosoi și-a prevestit moartea?! Furioasă, vedeta a spus tot ce a pățit bărbatul în spital
Tatăl Laurei Cosoi și-a prevestit moartea! Furioasă, vedeta a spus tot ce a pățit bărbatul în spital

De curând, Laura Cosoi a spus că tatăl ei și-a prevestit moartea înainte să se infecteze cu coronavirus. Marius Cosoi, diagnosticat și cu diabet, a murit în urmă cu aproximativ cinci luni, după ce organismul său nu a mai putut să lupte cu boala.

Tatăl Laurei Cosoi și-a prevestit moartea?!

Familia, mai ales fiica sa celebră, suportă cu greu pierderea sa. Actrița a avut și o izbucnire nervoasă la adresa sistemului medical din România, după ce tatăl acesteia a murit. Astfel, Laura Cosoi a fost invitată într-un podcast și a spus un secret despre tatăl pe care l-a pierdut la data de 26 noiembrie 2020.

Se pare că Marius Cosoi și-a prevestit moartea cu aproape un an înainte să contracteze virusul. Conform declarațiilor ei, tatăl acestia i-a spus la puțin timp după ce a auzit prima dată de coronavirus că el va muri din cauza virusului. Această mărturisire a tatălui ei a supărat-o enorm pe Laura Cosoi, mai ales că ea era și însărcinată cu al doilea copil pe care îl are cu soțul ei, Cosmin Curticăpean.

“De când am auzit de Covidul ăsta, tata mi-a spus: ”Eu o să mor de COVID”. Avea și diabet el. Eu m-am enervat, fiind și însărcinată, i-am închis telefonul. I-am zis: ”Cum poți sa vorbești așa când eu sunt însărcinată? Nu te gândești și la mine?”. Plângeam întruna după ce închideam telefonul cu el, mă găsea Cosmin plângând. Mi se părea că este inconștient, indisciplinat. Stătea la curte și se tot întâlnea cu vecinii”, a spus actrița în cadrul unui podcast.

Ce a dezvăluit Laura Cosoi

Ulterior, aceasta a mai dezvăluit:

“Începusem să mă interesez deja de vaccin pentru el. Nu dădeam de medic de familie, era foarte complicat, el fiind în Iași. Apoi m-a sunat să-mi spună că are Covid, am avut un șoc. El, cu o săptămână înainte, fusese în spital internat pentru că diabeticii au un consult la un an, foarte complex. M-a sunat că analizele nu erau bune, diabetul își făcea de cap”.

Laura Cosoi a izbucnit la adresa sistemului medical din România

Tatăl Laurei Cosoi a fost profesor de sport și antrenor de handbal, iar la data de 17 noiembrie 2020 a sunat-o ca să-i spună că a făcut un test pentru COVID și că i-a ieșit pozitiv. Potrivit declarațiilor Laurei Cosoi, bărbatul ar fi rămas repede fără gust, iar atunci când ar fi început să tușească avea saturația 93-92. El a fost internat în spital la câteva zile de la rezultat, iar medicii l-au condus să facă raze la plâmâni pe scări, deoarece nu era lift. Apoi, la un moment dat, Marius Cosoi a sunat-o pe fiica lui și i-a spus că simte că nu poate respira și că nu vine nimeni la el.

“La început a zis că-l doare capul, că l-a prins răceala, era luni. Miercuri i-au dispărut gustul și mirosul, joi a făcut test și a ieșit pozitiv. Părea asimptomatic, părea că putea să ducă boala pe picioare. A început să și tușească, avea saturația 93-92. Luni seara l-am internat în spital. Marți l-au dus să facă raze la plămâni și l-au pus să urce vreo câteva etaje, că nu era lift. M-a sunat de la spital să-mi spună că el nu poate să respire și că nu vine nimeni la el”, a mai spus Laura Cosoi în timpul podcast-ului.

A suferit un stop cardio-respirator

Actrița a mai spus că tatăl său nu s-a putut da jos din pat din cauză că avea masca, iar apoi a făcut o decompensare foarte gravă. Apoi, saturația i-a scăzut la 75 și a făcut un atac de panică.

Medicul care se ocupa de tatăl Laurei Cosoi a sunat-o pe Laura Cosoi și i-a spus să caute un pat la ATI în România, deoarece acolo, în Iași, nu mai erau locuri. Laura Cosoi a aspus că nu a găsit decât un pat pe secție la “Matei Balș”, acolo unde părintele ei a stat o săptămână. În tot acest timp, ei nu au putut comunica prin telefon, iar pe 26 noiembrie 2020, acesta suferit un stop cardio-respirator.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI