Pământul care te vindecă de dureri de gât. Ce alte beneficii secrete mai are

Pamantul care te vindeca de dureri de gat

Acesta este pământul care te vindecă de dureri de gât. Se spune că, în timpul primului Război Mondial, soldații de pe front mâncau acest pământ pentru a scăpa de dizenterie. Ce alte beneficii secrete mai are. Despre ce substanță este vorba. 

Pământul care te vindecă de dureri de gât

În cazul în care nu ți-ai dat seama până acum ce este acest pământ vindecător este vorba despre argilă. Argila a fost folosită, de-a lungul timpulul, în diverse remedii naturiste. Alină durerile din gât, previne dizenteria, te scapă de durerile de dinți, durerile de cap și ajută la tratarea gastritei. Iată câteva trucuri despre cum poate trata argila diferite afecțiuni:

Cum scapi de migrene cu argila

Durerile de cap sunt foarte deranjante, nu te lasă să te concentrezi și pot fi cauzate de lipsa de oxigen la nivelul creierului. Există un truc cu argilă care te ajută să scapi de migrenele obositoare. Pune o compresă de apă și argilă pe frunte sau tâmple seara, înainte de culcare, timp de câteva zile la rând și migrenele vor dispărea, în curând.

Pentru uz intern, este recomandat să bei o linguriță de pudră de argilă dizolvată într-un pahar de apă caldă, de două ori pe zi, timp de două săptămâni.

Argila te ajută să tratezi gastrita

Cum scapi de gastrită folosind argila? Simplu. E vorba de un tratament naturist care durează o lună de zile. Trebuie să bei câte o lingură de argilă dizolvată într-un pahar cu apă, o dată pe zi. Doza se micşorează treptat, în fiecare săptămână, până ce vei consuma o linguriţă de argilă pe zi. Tratamentul durează 1 lună, cu o săptămână pauză. În cazul gastritei cronice, se amestecă o jumătate de linguriţă de argilă cu un pahar cu apă şi se administrează o dată la două zile.

Cum scapi de durerile de dinți cu argilă

Pentru cei care au dureri gingivale, trucul acesta cu argilă este soluția la toate problemele lor. Formează un amestec din 100 ml de apă cu sare, argilă şi pastă de dinţi. Clăteşte-ţi gura cu soluţia respectivă timp de două minute, de vreo șase ori pe zi.

În cazul în care ai gingiile inflamate, pune puțină argilă direct pe gingie vreo două minute, apoi clătește cu apă.

Argila te scapă de riduri

Cu siguranță știi că argila este folosită și în industria farmaceutică, precum și în cea cosmetică, de foarte mulți ani. Măștile cu argilă sunt foarte utile pentru a scăpa de acnee și pori dilatați. Mai mult de atât, tratamentele cu argilă ajută la netezirea liniilor fine de la colțul ochilor și a ridurilor de pe frunte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI