Remedii ieftine pentru celulită. Sunt naturale și extrem de eficiente

Remedii ieftine pentru celulită. Sunt naturale și extrem de eficiente
Remedii ieftine pentru celulită. Sunt naturale și extrem de eficiente

Atacată cu armele potrivite, celulita dispare cât a zice pește! Cine ar fi crezut că ingrediente banale, precum mierea sau zeama de lămâie, sunt cei mai mari inamici ai pielii cu aspect de coajă de portocală? Iată top 5 remedii ieftine pentru celulită!

Top 5 cele mai eficiente remedii ieftine pentru celulită

Prea multe femei nu se simt bine în pielea lor! Cu toate că este perfect naturală, celulita este una dintre cele mai mari frustrări ale doamnelor și domnișoarelor. Fie că este moștenită genetic sau rezultatul unui stil de viață dezordonat, pielea cu aspect de coajă de portocală de pe zona coapselor poate fi netezită. Vom vorbi, mai jos, despre cinci remedii ieftine pentru celulită.

Împachetările cu lămâie și miere de albine – cel mai popular remediu pentru celulită

Poate unul dintre cele mai vechi trucuri ale doamnelor, împachetarea cu lămânie și miere de albine este una dintre cele mai eficiente arme împotriva celulitei. Lista ingredientelor este cât se poate de simplă:

 • lămâie mare
 • zece linguri de miere
 • patru linguri de sare de mare

Pentru a prepara acest remediu ieftin pentru celulită, avem nevoie de un castron suficient de mare. Se rade fin coaja de la o lămâie și se pune în bol, alături de sucul stors de la ea. Apoi, se adaugă sarea de mare și mierea de albine. În momentul în care amestecul devine omogen, acesta se întinde uniform pe suprafața corpului ce urmează să fie tratată. Zona se înfășoară în folie alimentară li se acoperă cu un prosop. Se lasă să acționeze 15-20 de minute, apoi se îndepărtează.

Remedii ieftine pentru celulită
Remedii ieftine pentru celulită. Sunt naturale și extrem de eficiente

Efectele nebănuite ale uleiurilor esențiale. Cel mai parfumat remediu pentru celulită

Dacă vreă să îți răsfeți toate simțurile, un alt remediu ieftin pentru celulită îl reprezintă împachetările cu uleiuri esențiale. Specialiștii recomandă utilizarea uleiului de lavandă, pentru a obține cele mai bune rezultate. Pentru acest tip de tratament, se folosesc:

 • zece picături de ulei esențial de lavandă
 • două linguri de aloe vera
 • 200 de grame de argilă verde

Cele trei ingredinte se amestecă bine, într-un bol, până când se obține o pastă omogenă. Apoi, amestecul format se întinde pe zona afectată de celulită. Lăsați să acționeze nu mai mult de 10-15 minute.

De ce este cafeaua considerat remediu pentru celulită? Ingredientul ce te poate scăpa de grăsimea nedorită

Din ceașca de dimineață, direct pe coapse! Cafeina este considerată de ceva vreme un remediu pentru celulită. Dacă adaugi puțin ulei de măsline și extract de ceai verde, poți obține unul dintre cele mai eficiente combinații pentru tratarea celulitei.  Cum se prepară:

 • jumătate de ceașcă de zaț de cafea
 • două linguri de ulei de măsline
 • linguriță de extract de ceai verde

Primul pas este încălzirea zațului de cafea. Acesta se amestecă, apoi, cu uleiul de măsline și extractul de ceai verde. Pasta lipicioasă obțină se întinde pe piele. Acoperiți zona cu folie de plastic. Țineți produsul pe piele cât puteți de mult, apoi îndepărtați-l cu apă călduță.

Remedii ieftine pentru celulită. Împachetările cu cafea
Remedii ieftine pentru celulită. Sunt naturale și extrem de eficiente

Cum topește argila verde celulita, în doar 50 de minute?

Un alt remediu ieftin pentru celulită îl reprezintă împachetările cu argilă verde. Amestecul obținut cu ajutorul acestui ingredient are efecte incredibile pentru piele. Nu ai nevoie decât de patru ingrediente banale:

 • două cești de argilă verde
 • jumătate de ceașcă de sare de mare
 • patru linguri de ulei de măsline
 • patru cești de apă filtrată

Întâi, se amestecă apa cu sarea de mare până ce se dizolvă complet. Apoi, adăugați argila verde și uleiul de măsline. Amestecați până obțineți o pastă omogenă. Acoperiți zonele cu celulită cu și înveliți în folie alimentară. Produsul trebuie să aibă timp să acționeze aproximativ 50-60 de minute.

Plantele medicinale, un remediu ieftin pentru celulită

Unele plante aromatice, cum este cimbrul, are efecte nebănuite în tratarea celulitei. Cum se poate transforma într-un remediu pentru celulită? Simplu!

 • două căni de ulei de porumb
 • patru lingurițe de cimbru uscat
 • cană de suc de grapefruit

Cele trei ingrediente se pun într-un bol și se amestecă cu simț de răspundere. Pasta formată se folosește apoi pentru a masa zonele afectate de celulită. După câteva minute, acoperiți cu folie de aluminiu. Lăsați să acționeze timp de 15-20 de minute.