Palma dată de Cabral șefilor Pro TV. Totul s-a întâmplat la o filmare cu Mihai Bobonete și a scos în evidență o hibă a postului TV

Palma dată de Cabral șefilor Pro TV. Totul s-a întâmplat la o filmare cu Mihai Bobonete și a scos în evidență o hibă a postului TV
Cabral Ibacka, despre problemele din televiziune

Cabral Ibacka tocmai le-a dat de gândit șefilor de la Pro Tv după ce a făcut câteva dezvăluiri uluitoare într-o filmare cu Mihai Bobonete. Se pare că postul de televiziune a avut mult de pierdut în ultima perioadă, iar prezentatorul a dat cărțile pe față și a povestit ce s-a întâmplat, de fapt.

Ce au ratat șefii de la Pro TV. Cabral a spus totul

Podcast-urile se bucură de un enorm succes încă din pandemie, așa că foarte multe vedete s-au îndreptat spre acest domeniu renumit. În timp ce multe persoane publice au parte de alți prieteni faimoși și acest lucru le aduce multe interviuri, produsele video ar putea să fie difuzate și pe micile ecrane, dar acest lucru nu s-a întâmplat până acum, spre surprinderea românilor.

Cabral Ibacka a fost invitat în podcast-ul lui Mihai Bobonete, iar vedeta de la PRO TV nu s-a putut abține și a vorbit despre faptul că mulți producători de emisiuni au ratat acest concept ce putea să aducă mulți telespectatori. Ținând cont că are o carieră în domeniu, comediantul a fost curios să afle cum au reușit șefii posturilor de televiziune să rateze ocazia.

„Toată lumea face, dar e foarte bine că face. Nu că le-au scăpat (n.r. posturile de televiziune), dar singura chestie care arată, cât de cât, a podcast, este ce face Denise Rifai. Televiziunile nu au simțit nimic. Știi care e faza? Că tu aveai deja pe toată lumea, toată lumea era pregătită. Și e un conținut foarte mișto. Ok, nu este un conținut pe care să îl dai așa cum este el pe TV, dar poate să fie coafat.”, a spus Cabral.

Ce a spus Cabral despre problemele din televiziune

De asemenea, Cabral Ibacka a subliniat faptul că există câteva diferențe între mediul online și televiziune. Acesta a susținut că Mihai Bobonete nu ar mai putea să vorbească liber dacă podcast-ul său ar fi difuzat la Pro TV. Între timp, prezentatorul de televiziune a explicat că există mai multe probleme ce nu au fost luate în calcul pentru a aduce rating.

„Din fericire, nu s-au prins televiziunile de treaba asta. Acum sigur o să vină cineva să spună să facem, dar este prea târziu. (…) Online-ul are publicul de online. Dacă o să iei podcast-ul și îl duci pe Pro, nu vei mai putea să vorbești așa cum vorbești la podcast și o să ai mereu un coleg care o să îți spună: ‘Asta nu!’
În continuare, este un produs ce ar putea să fie dus pe TV și ar trebui să fie dus pe TV. Nu avem Late Night, Capatos se luptă acolo.”, a mai zis acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI