Pactul secret dintre Ion Țiriac și Ilie Năstase. Ce se întâmplă dacă unul dintre ei moare

Pactul secret dintre Ion Țiriac și Ilie Năstase. Ce se întâmplă dacă unul dintre ei moare
Promisiunea secretă dintre Ion Țiriac și Ilie Năstase. Ce plan au?

Ilie Năstase și Ion Țiriac au făcut o înțelegere pentru momentul în care unul dintre ei se va stinge din viață. Cei doi foști sportivi au o prietenie incredibilă care a început în anul 1959, atunci când s-au întâlnit prima oară într-o tabără de tenis. Destinele lor au fost strâns legate din acea clipă, iar acum și-au făcut un plan pentru clipa în care unul dintre ei va pleca de pe acest pământ. Ce și-au promis?

Ce pact au Ion Țiriac și Ilie Năstase: ce urmează să se întâmple la moartea unuia dintre ei?

Ion Țiriac și Ilie Năstase s-au întâlnit pentru prima oară în anul 1959, iar de atunci nu s-au dezlipit nicio clipă. Cei doi au devenit prieteni foarte buni, iar acum au făcut un plan pentru momentul trist în care unul dintre ei va pleca de pe acest pământ.

Foștii sportivi au împărțit multe momente în toți acești ani, dar viața nu i-a despărțit. Ilie Năstase a ajuns unul din cele mai mari nume din tenis, iar Țiriac a dat lovitura în afaceri și se află în continuare în topul celor mai bogați miliardari români.

Fanii lor știu că sunt firi opuse, dar mereu au fost legați de pasiunea pentru sport. Mai mult decât atât, diferențele se pare că au reușit să îi unească mai tare. Ilie Năstase a mărturisit că ei au chiar și un pact secret de viață și de moarte.

,,Din toate punctele de vedere. La fel și eu”

Fostul soț al Amaliei Năstase a mărturisit că în cazul în care ceva se va întâmpla cu el, copiii și toți cei dragi ai săi vor fi sub atenta grijă a prietenului lui bun. Moștenitorii fostului tenismen ar fi susținuți financiar și moral de celebrul afacerist.

,,Da, este adevărat, am discutat aceste lucruri. Eu sunt liniștit pentru că stiu că dacă eu aș păți ceva, el nu mi-ar lăsa niciodată copiii de izbeliște. I-ar trata ca si cum ar fi ai lui. I-ar susține și financiar și moral.

Din toate punctele de vedere. La fel și eu. Dar nu se pune problema de așa ceva momentan, suntem sănătoși amândoi. M-a întrebat, cândva, Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră! Şi eu i-am spus că nu am aşa ceva, un loc de veci.

Că nu m-a preocupat chestiunea asta. A zis că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleu (n.r: râde). Şi Țiriac a adăugat pe loc: ‘Te invit la mine!’, a declarat fostul lider mondial, pentru playsport.ro.