Reacția lui Ilie Năstase după invitația specială primită de la Ion Țiriac: „Eu stau deasupra”

Reacția lui Ilie Năstase după invitația specială primită de la Ion Țiriac: „Eu stau deasupra”
Foștii mari jucători de tenis, Ion Țiriac și Ilie Năstase, s-au întâlnit prima oară în 1959, într-o tabără de tenis

Reacția lui Ilie Năstase după invitația specială primită de la Ion Țiriac. Cei doi vechi prieteni au făcut istorie în tenisul românesc și mondial. Între timp, Țiriac a făcut și o avere imensă, cotată la 1,6 miliarde de dolari. După aproape o viață trăită împreună, cei doi au început să se gândească și la „viața de apoi”. Năstase a primit o propunere inedită de la miliardar, dar a avut propria condiție pentru a o accepta.

Reacția lui Ilie Năstase după invitația specială primită de la Ion Țiriac

Reacția lui Ilie Năstase după invitația specială primită de la Ion Țiriac. Cei doi vechi prieteni au scris istorie în tenisul românesc și mondial. Au câștigat la dublu, la Roland Garros, în 1970 și au ajuns în trei finale ale Cupei Davis. Par inseparabili, deși Năstase a declarat că nu va mai face glume cu Țiriac, acesta fiind mult prea serios și nici nu „gustă” același stil de umor.

„M-am gândit și am decis să elimin glumele pe care le mai făceam la adresa lui Ion Țiriac. El, care e mult mai serios ca mine, nu le gusta oricum. Nu le aprecia nici când eram mult mai tineri, darămite acum! Ca atare, renunț la ele!”, a declarat Ilie Năastase, pentru impact.ro.

„Eu stau deasupra”

Ilie Năstase (75 de ani) și Ion Țiriac (82 de ani) s-au întâlnit prima oară în anul 1959, într-o tabără de tenis, la Cluj-Napoca. „Am dormit în pat cu el mai mult decât cu toate soțiile”, a spus Ilie Năstase, în trecut, despre Ion Țiriac. Ajunși la vârsta senectuții, cei doi au început să se gândească și la cum ar putea să nu fie despărțiți nici măcar de moarte.

Ilie Năstase a dezvăluit că Ion Țiriac i-a propus să fie îngropați împreună, în impunătorul mausoleu pe care miliardarul și-l ridică în Cimitirul Bellu.

„M-a întrebat, cândva, Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră! Şi eu i-am spus că nu am aşa ceva, un loc de veci. Că nu m-a preocupat chestiunea asta.

A zis că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-și ridică un mausoleu (n.r. –  râde). Şi Țiriac a adăugat pe loc: „Te invit la mine!”.

M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: „Vin, dar cu condiţia să stau eu deasupra. Că toată viaţa ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul să mai facem schimb!””, a spus Ilie Năstase, în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Despre Ilie Năstase, Țiriac a declarat că are o carismă aparte și trebuie ori acceptat cu defectele pe care le are ori „aruncat la gunoi”. Lucru pe care omul de afaceri creditat de Forbes cu o avere de 1,6 miliarde de dolari a declarat că nu poate să-l facă, pentru că actualul general-maior al Armatei Române face parte din viața sa.