De ce nu va mai face glume Ilie Năstase cu Ion Țiriac. Decizia neașteptată anunțată de fostul sportiv (exclusiv)

De ce nu va mai face glume Ilie Năstase cu Ion Țiriac. Decizia neașteptată anunțată de fostul sportiv (exclusiv)
Care este motivul pentru care Ilie Năstase nu va mai face glume cu Ion Țiriac?

Ilie Năstase a renunțat să mai facă glume cu Ion Țiriac. Fanii celor doi foști mari tenismeni au fost surprinși să afle detalii din relația pe care o au acum. Fostul soț al Amaliei Năstase spune că a luat o decizie radicală în cazul acesta. El a declarat că a venit vremea să nu mai glumească la adresa bunului său prieten. Care este motivul? ,,M-am gândit și am decis să elimin glumele pe care le mai făceam la adresa lui Ion Țiriac’‘, a subliniat acesta.

Ilie Năstase nu mai glumește cu Ion Țiriac: care este motivul?

Ilie Năstase susține că a luat o decizie radicală în dreptul relației cu Ion Țiriac. Acesta a declarat că a venit vremea să nu mai glumească la adresa bunului său prieten.

Fostul soț al Amaliei Năstase a recunoscut că va evita de acum înainte glumele la adresa fostului coleg de breaslă. Cel din urmă a subliniat că oricum Țiriac este mult mai serios și că nu a gustat niciodată genul lui de umor nici când erau mai tineri.

„M-am gândit și am decis să elimin glumele pe care le mai făceam la adresa lui Ion Țiriac. El, care e mult mai serios ca mine, nu le gusta oricum. Nu le aprecia nici când eram mult mai tineri, darămite acum! Ca atare, renunț la ele!”, a declarat el, pentru impact.ro.

„Așa ceva nu a existat între noi. Nu-mi amintesc să fi făcut vreodată o asemenea ispravă”

Celebrul fost tenisment susține că nu și-a permis niciodată glume deplasate cu fostul său partener de dublu. El nu își amintește să fi făcut vreo ispravă care să îl aibă pe afacerist în prim-plan. Desigur că era pus pe șotii atunci când era tânăr, dar nu și în preajma lui Țiriac.

„Așa ceva nu a existat între noi. Nu-mi amintesc să fi făcut vreodată o asemenea ispravă la adresa lui. A, că mai făceam eu câte ceva, mai ales în copilărie sau când eram mult mai tânăr, asta da, s-a mai întâmplat!

Dar nu și atunci când eram în preajma lui Ion Țiriac! Acum, sincer mă uit în jur și constat că povestea asta cu păcăleala de 1 aprilie a dispărut.

Parcă a fost ceva menită să reziste doar pe vremea comuniștilor. După, parcă a fost uitată cu totul și nu știu dacă asta e de bine sau e de rău!”, a arătat fostul nostru număr unu mondial despre istoricul păcălelilor.