Val de îmbolnăviri la Antena 1, după ce Marcel Pavel a fost testat pozitiv. Care sunt vedetele confirmate cu noul virus

Ozana Barabancea, infectată cu coronavirus, după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel. Ce s-a întâmplat la Antena 1

După ce Marcel Pavel a fost diagnosticat cu noul coronavirus și a fost transportat cu izoleta la spitalul ”Matei Balș”, acum, potrivit unor surse medicale, Ozana Barabancea, cunoscuta jurată de la Antena 1, a fost și ea internată azi la prânz, după ce teste de ultimă oră au arătat că este infectată și e cu coronavirus, notează Gândul.ro.

Ozana Barabancea, infectată cu coronavirus

UPDATE: După Marcel Pavel și Ozana Barabancea, încă un prezentator de la Antena 1 a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Potrivit informațiilor publicate de Gândul.ro, este vorba despre Andrei Ștefănescu. Surse medicale au declarat că bărbatul este asimptomatic și așteaptă acum al doilea rezultat al testelor.

Cum s-a întâmplat totul? Ei bine, în urmă cu doar câteva zile, Marcel Pavel s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii ”Te cunosc de undeva”, acolo unde a intrat în contact cu Ozana Barabancea. De altfel, surse din Antena 1 au mărturist pentru sursa mai sus citată au mărturisit că șefii postului de televiziune Antena 1 le-au recomandat tuturor angajaților show-ului să se testeze preventiv.

Tot sursele Gândul.ro susțin că una dintre vedetele emisiunii, Andreea Bălan, ar fi primit deja rezultat negativ la teste. Ozana Barabancea a fost însă diagnosticată pozitiv.

Reacția Ozanei Barabancea

”A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”. Marcel Pavel este internat, de asemenea, la ”Matei Balș” într-un salon de la etajul 1, alături de alte două persoane. Atât el, dar și Ozana Barabancea ar urma să fie ținuți sub observație medicală până în prima parte a lunii iulie.

Contactată de reporeri, Ozana Barabancea a refuzat să comenteze informația: ”Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”

Marcel Pavel, dus cu izoleta la spital

Noaptea trecută, Marcel Pavel a fost dus cu izoleta la spital. Artistul se simțea rău de câteva zile, dar credea că are o simplă răceală.

„Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine”, afirmase Marcel Pavel în urmă cu o zi. Reprezentanții Institutului Matei Balș au precizat pentru Hotnews că nu pot oferi mai multe amănunte despre starea de sănătate a artistului.

Marcel Pavel are vârsta de 60 de ani. El este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI