Ozana Barabancea, din nou în costum de baie. Cum a reacționat Mihaela Rădulescu atunci când a văzut-o

Ozana Barabancea, din nou în costum de baie. Cum a reacționat Mihaela Rădulescu atunci când a văzut-o
Cum a reacționat Mihaela Rădulescu atunci când a văzut imaginea cu Ozana Barabancea în costum de baie

Ozana Barabancea a fost unul dintre personajele cu greutate în showbiz-ul românesc. Spun ”a fost” pentru că vedeta Antena 1 a slăbit spectaculos, în ultimii doi ani, iar acum se poate lăuda cu o siluetă care nu poate trece neobservată. Așa s-a întâmplat recent, când Ozana s-a pozat în costum de baie, iar Mihaela Rădulescu nu a putut să nu reacționeze la așa o imagine.

Mihaela Rădulescu, reacție după ce Ozana Barabancea s-a pozat în costum de baie

De când a dat jos peste 60 de kilograme, Ozana Barabancea se simte bine în pielea ei. Și are și cu ce! Așa că imaginile cu ea în ținute tot mai îndrăznețe au devenit o normalitate pe conturile de socializare. Iar vedetele, printre care și Mihaela Rădulescu, foarte activă pe Facebook și Instagram, nu a rezistat să nu reacționeze. Vezi imaginea cu Ozana în costum de baie, în galeria foto!

Eu acum mi-am făcut micșorare de bust și ridicare. Am făcut, de fapt, trei operaţii într-una. Operaţia a durat cinci ore, am găsit o sculptoriţă în piele. Mi-au scos de pe burtă vreo 5 kilograme de grăsime pe care au aruncat-o, iar această procedură este foarte dureroasă. Am o tăietura de jur împrejur, se cheamă lifting circular. Mi-a luat grăsimea de pe şolduri şi mi-a pus-o ca pe o paturică si am ajuns să am şi fese, eu care nu am avut în viata mea fese, apoi am ţinut neapărat să-mi facă la ochi blefaroplastia pentru că vedeam la prim plan cum ochiul drept are o pleoapă care cade oarecum peste gene‘, a declarat Ozana Barabancea pentru Antena Stars.

Ozana Barabancea a slăbit peste 60 de kilograme, iar acum poartă fără probleme costume de baie și ținute mulate
Ozana Barabancea a slăbit peste 60 de kilograme, iar acum poartă fără probleme costume de baie și ținute mulate

Ozana Barabancea a muncit din greu pentru silueta ei

Pe lângă operația de micșorare a stomacului, Ozana Barabancea a muncit din greu pentru ca pielea ei să nu arate urât. A dat jos atâtea kilograme, era normal ca acel loc să se vadă. Nu a stat mult pe gânduri, a intervenit și la acest plan, însă a mai apelat la ceva. Sala de fitness a fost un loc pe care vedeta l-a frecventat des în ultimul timp, așa că rezultatele se văd.

Mihaela Rădulescu a apreciat postarea Ozanei Barabancea. Se vede că toată lumea îi admiră efortul și determinarea, iar asta o încurajează pe vedetă să continue cu noul ei stil de viață. Iar la piscină, costumele de baie sunt acum binevenite, de ce nu?