Ozana Barabancea, apariție surprinzătoare la Te Cunosc De Undeva: blondă și cu părul lung. Seamănă cu Elsa din Frozen FOTO

Ozana Barabancea, apariție surprinzătoare la Te Cunosc De Undeva: blondă și cu părul lung

De când a decis să își schimbe stilul de viață, Ozana Barabancea surprinde cu diferite look-uri. În această sâmbătă, 14 decembrie, când se va desfășura finala show-ului ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1, cântăreața de operă va uimit cu adevărat.

Ozana Barabancea, apariție surprinzătoare la Te Cunosc De Undeva

Emisiunea ”Te cunosc de undeva” de pe Antena 1 ajunge la final sâmbătă, 14 decembrie. Finaliștii sezonului cu numărul 14 sunt: Bella Santiago, Alex și Monica Anghel, Șerban Copoț, Cezar Ouatu și Diana Munteanu. Potrivit Click, premiul cel mare în valoare de 15.000 de euro a mers la Bella Santiago. Însă, până la 20:00, când vom vedea dacă acest este rezultatul ori ba, Ozana Barabancea a dat din casă cu privire la vestimentațiile pe care le vor avea jurații în mult-așteptata seară. Cea care va atrage toate privirile va si mai mult ca sigur Ozana.

Dat fiind că este pasionată de modă, iar exuberanța este la ea acasă, solista a dorit să șocheze prin ultima sa apariție din acest sezon. Juratul de la ”Te cunosc de undeva” a ales să poarte o perucă blondă, un machiaj intens la ochi, ruj albastru pe buze, un contur al feței dus spre extrem, unghii albastre și mult sclipici pe haine. Înfățișarea sa aduce cu Elsa, personaj de ficțiune care apare în filmul de animație ”Frozen” de la Walt Disney Animations Studios.

Artista lirică a reușit să slăbească 128 de kilograme

În ultima vreme, interpreta Ozana Barabancea a trecut prin transformări spectaculoase în ceea ce privește look-ul. Ea a slăbit mult și arată precum și-a dorit de când a decis să își facă o operație de micșorare a stomacului.

Ozana Barabancea, apariție surprinzătoare la Te Cunosc De Undeva: blondă și cu părul lung. Seamănă cu Elsa din Frozen FOTO
Ozana Barabancea

După acest moment, juratul de la ”Te cunosc de undeva” a apelat și la alte intervenții, dat fiind că în urma acestui gen de transformare pielea se lasă, în special bustul, mai cu seamă dacă este voluminos. Drept pentru care, la începutul anului curent, vedeta a recurs la bistui încă o dată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI