Te Cunosc de Undeva, marea finală, la Antena 1: cine sunt cei 4 finaliști din această seară

Te Cunosc de Undeva a ajuns la final de sezon. Cine va fi câștigătorul?

Ultimul sezon al uneia din cele mai îndrăgite emisiunii de pe postul de televiziune Antena 1 a auns la final! Astfel, ediția cu numărul 14 și-a desemnat finaliștii. Cine sunt aceștia?

Te Cunosc de Undeva este versiunea românească a reality show-ului Your Face Sounds Familiar în care vedetele imită cântereți celebri, pe care toată lumea îi cunoaște. Primul sezon a debutat în România în anul 2012 și a fost difuzat încă de la început pe postul Antena 1.

Concurenții primesc puncte de la juriu și de la concurenți, pe baza interpretării piesei muzicale și a dansului. După interpretarea tuturor concurenților, juriul acordă puncte, nota maximă fiind 12 (maximul posibil este de 48) puncte, în timp ce concurenții acordă câte 5 puncte artistului.(iar maximul total de puncte fiind de 88 puncte).

Concurentul cu cel mai mare punctaj, la finalul ediției, câștigă și primește 1000 de euro pentru a fi donat. La finalul sezonului, celebritatea câștigătoare va primi 15.000 de euro.

Produsul media a fost primit repede pe public și le-a intrat la suflet încă de la început. Astăzi,  Te Cunosc de Undeva a ajuns la ediția cu numărul 14, iar diseara urmează să vedem cine vor fi fericiții câștigători.

Cine sunt finaliștii de la Te Cunosc de Undeva?

Potrivit a1.ro, finaliștii sezonului cu numărul 14 sunt: Bella Santiago, Alex, Monica Anghel, Şerban Copoţ, Cezar Ouatu şi Diana Matei.

Ei sunt finaliștii ultimului sezon al emisiunii Te Cunosc de Undeva. Foto: antena1.ro
Ei sunt finaliștii ultimului sezon al emisiunii Te Cunosc de Undeva. Foto: antena1.ro

Cei patru merg în ultimul act și doar unul va fi câștigător.

Dat fiind faptul că filmările pentru acest sezon s-au încheiat deja în urmă cu aproximativ o lună de zile, jurnaliștii de la publicația Click  au reușit să afle cine ar putea fi câștigătorul de anul acesta al show-ului Te Cunosc de Undeva. Potrivit acestora, cei 15.000 de ero au mers la filipineza Bella Santiago. Rămâne de văzut dacă aceasta va fi într-adevăr câștigătoarea.

Bella Santiago a mai participat și anul 2016 la „Românii au talent”, show-ul difuzat de PRO TV, însă nu fost să fie ea câștigătoarea. Ulterior, filipineza și-a mai încercat norocul și la „X Factor”, unde a câștigat premiul cel mare de 100.000 de euro. După premiul care a făcut-o celebră, artista a semnat un contract cu Cat Music şi a cântat în trupa Jukebox.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI