Ovidiu Komornyk are covid-19. În ce stare se află, prima reacție a artistului EXCLUSIV

Ovidiu Komornyk are covid-19. În ce stare se află, prima reacție a artistului EXCLUSIV
A facut declaratii in exclusivitate
Tot mai multe vedete s-au aflat în izolare, la domiciliu, în ultimele săptămâni. După Mădălin Ionescu și Adela Popescu, iată că și Ovidiu Komornyik (53 de ani), care recent a lansat piesa ”Fată frumoasă”, s-a îmbolnăvit de Covid-19. Artistul ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, că starea sa de sănătate este bună și că deja îi zboară gândul la hotelul său, de la Vama Veche, pe care-l va redeschide la începutul lunii mai. Afacerea l-a îndatorat însă pe ani mulți, la bănci…

”Când făceam gripa noastră, românească, mă simțeam cu mult mai rău”

Marele artist Ovidiu Komornyik se află în izolare, zilele acestea, fiind și el diagnosticat cu periculosul Covid-19. Noroc că nu a avut o formă gravă, dimpotrivă:
”Mă aflu în acest moment în izolare, luni ies. Nu m-a afectat foarte mult virusul acesta, am avut ceva temperatură doar vreo două 2 zile, în rest, mai nimic.
Pe vremuri, când eram răcit, când făceam gripa noastră, românească, mă simțeam cu mult mai rău. Deja văd că ultimul test a ieșit negativ”, ne-a declarat solistul, în exclusivitate pentru impact.ro.

Nu găsește forță de muncă pentru hotelul lui din Vama Veche: ”Am vrut să angajez pakistanezi, dar trebuie să le faci contract pe doi ani!”

Ce planuri are pentru vară

Ovidiu d-abia așteaptă noul sezon estival, pentru a redeschide hotelul său, “Casa OK by Ovo”, din Vama Veche:

”Iarna este închis, începem pe 1 mai și închidem prin septembrie. Pentru această afacere sezonieră mai avem însă de plătit la bănci, eșalonat, rate, multă vreme, ani de zile, dar noi să fim sănătoși!

Hotelul este o chestie micuță, cu 18 camere. Din păcate, nu se mai găsește forță de muncă dornică să muncească, umbli după ei.

Toți fug, își iau banii și pleacă. Avem 6 oameni stabili, încă de când am deschis, de 9 ani. Nu poți aduce muncitori din Pakistan, de pildă, căci trebuie să le faci contract pe doi ani, asigurări, și-n pandemie nimic nu e sigur.

Toată forța de muncă este plecată în străinătate, iar cei care rămân vor să se îmbogățească rapid, primesc asigurări sociale.

Unii nu vor să se angajeze cu acte, pentru că nu vor să renunțe la ajutorul de șomaj. Avem o echipă de puști, nu-ți trebuie oameni obosiți.

De la noi nu fură nimeni, nimic, locația e mică, e ușor de gestionat. Sunt clienți de treabă, e al nouălea an, mulți sunt de-ai casei”, ne-a mai declarat artistul, pentru impact.ro