Ovidiu Komornyik, probleme grave din cauza unui vaccin. Prin ce chin a trecut, acum 20 de ani: “Era să mor” (exclusiv)

Ovidiu Komornyik, probleme grave din cauza unui vaccin. Prin ce chin a trecut, acum 20 de ani: “Era să mor” (exclusiv)
Ovidiu Komornyik, probleme grave din cauza unui vaccin

Celebrul artist Ovidiu Komornyik trece prin momente dificile. Pandemia de coronavirus l-a afectat serios pe autorul pieselor „Frumoasa mea” și „Te-am trădat”. Pe lângă faptul că, timp de un an de zile, solistul a stat „pe bară”, deoarece s-au anulat concertele, hotelul artistului de pe litoral rămâne închis până pe data de 15 iunie.

Ovidiu Komornyik, probleme grave din cauza unui vaccin

Ovidiu Komornyk a povestit, în exclusivitate, pentru Impact despre problemele din pandemiei și situația nefastă în care s-a aflat artistul care nu se poate vaccina împotriva coronavirusului. Întrebat dacă se va vaccina anti-Covid-19 sau dacă le va cere turiștilor care îi calcă pragul un act medical, în acest sens, Ovidiu Komornyik a explicat:

„Unii s-au vaccinat, eu nu o să mă vaccinez, pentru că sunt alergic. În urmă cu 20 de ani am făcut un vaccin antigripal și era să mor. Eu am primit două lovituri, de ambele părți. Nu am mai avut un concert de un an. Pe ambele planuri a mers prost. Însă noi trebuie să plătim ce consumăm.

La asta nu se gândește nimeni. Lucrezi de ani de zile pe sezon cu aceiași oameni. Momentan, am acoperit strictul necesar și nu mai am nevoie de angajați.

Să vedem cum va fi în viitor, dar sigur va fi greu. Stau la mare. La București, ce să fac? Am o ocupație aici și nu o iau razna! Trăim vremuri ciudate. Cu muzica, ce să mai fac? Angela Similea nu vrea să mai apară, nu se mai regăsește în ceea ce se întâmplă”, a declarat Ovidiu Komornyk, exclusiv pentru Impact.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Ovidiu Komornyk din Vama Veche

Cât privește hotelul său de lux din Vama Veche, artistul a declarat că lucrurile nu au mers conform planurilor sale. Ovidiu Komornyk deține “Casa OK by Ovo”, un complex de cinci stele în care el și asociații

„Sunt la mare de la 1 mai. Funcționăm cu 70% din capacitate, așa cum s-a dorit. Am avut clienți mulți la începutul lunii. Acum nu mai este lume. Probabil din 15 iunie va fi plin. E rece afară seara, pentru luna mai, iar lumea este încă speriată.

Avem aceleași prețuri, cu toate că am cheltuit mult pe dezinfectanți și pe tot felul de produse. Avem la intrare, pe preșuri, avem peste tot.. se șterge în camere, șezlongurile, baldachinele, la piscină, mesele…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI