Otilia Billionera, intervenție dureroasă. Ce și-a modificat permanent la corp: ”Nu îmi mai plăcea”

Otilia Billionera, intervenție dureroasă. Ce și-a modificat permanent la corp: ”Nu îmi mai plăcea”
Ce interventie dureroasa a suferit Otilia Bilionera

Chiar dacă nu a mai fost, recent, în centrul atenției, Otilia Billionera a revenit, șocându-și fanii. Solista a suferit o intervenție dureroasă, la care nimeni nu se aștepta. Ce și-a modificat permanent la corp pentru că nu-i mai plăcea cum arată. 

Ce intervenție dureroasă a suferit Otilia Bilionera

Cine nu o știe pe Otilia Bilionera? Frumoasa artistă este, cu siguranță, una dintre cele mai plăcute prezențe feminine din showbizul românesc. Cu trupul sculptat parcă de zei, vocea senzuală și chipul de păpușă, frumoasa șatenă reușește mereu să pună pe jar inimile bărbaților, fără să depună prea mult efort.

Recent, Otilia Bilionera a revenit în centrul atenției mass-media după ce a fost supusă unei operațiuni destul de dureroase. Din fericire nu este vorba despre vreo problemă de sănătate, așa cum s-au îngrijorat fanii artistei la început, ci despre o intervenție de îndepărtare a unui tatuaj. Întrebată de ce a luat această decizie, cântăreața a mărturisit că motivele ei au fost de natură estetică.

„Nu  îmi plăcea, așa că, după ce m-am gândit bine, am mers să îl scot, definitiv, de pe pielea mea. Îmi plac tatuajele, dar acela simțeam că nu mă mai reprezintă. Nu știu dacă îmi voi mai face alte tatuaje în viitorul apropiat, asta rămâne de văzut. Am mers la niște specialiști în scoaterea tatuajelor definitive, se face cu laser, a durat puțin, dar a meritat, nu mai am nicio urmă în acest moment pe locul în care era tatuajul acela.”, a declarat Otilia Bilionera, conform wowbiz.ro.

De ce nu vrea Otilia Bilionera să facă un copil, momentan

Ce intervenție dureroasă a suferit Otilia Bilionera. Artista trăiește, în prezent, o frumoasă poveste de iubire alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Otilia și partenerul său sunt logodiți și fac planuri pentru nuntă. Chiar dacă pandemia de coronavirus le-a dat peste cap planurile de măritiș, solista abia așteaptă să ajungă la altar, de brațul iubitului ei.

Cu toate acestea, cântăreața a mărturisit că distanța dintre a purta rochia de mireasă și cea în care va purta haine de maternitate va fi una destul de lungă, întrucât Otilia nu își dorește, momentan, copii, deoarece vrea să se concentreze pe cariera sa muzicală.

„Chiar dacă nu ne-am făcut, cel puțin anul acesta, planuri să ne căsătorim – deși o vom face până la urmă, dar nu acum – am discutat despre familie. Da, am vorbit și despre copii și am acceptat amândoi să mai așteptăm câțiva ani până la acel moment. Trebuie să recunosc, le respect pe artistele care își pot vedea și de carieră, și de copil, dar eu nu cred că aș putea.

Și am concerte în țări îndepărtate, nu merg până la Lehliu și înapoi, eu lipsesc cu zilele… Cu  cine aș lăsa copilul? Așa că, cred eu acum, pentru mine, un copil, va însemna, clar, o perioadă în care aș renunța la carieră. Și, ca să fiu pe de-a-ntregul sinceră, oricum eu m-aș dedica total copilului, mai ales că va fi un copil foarte dorit.

Eu cred că educația, mai ales în primii ani ai copilului, îi determină viitorul. Așa că, simt eu, aș fi o mamă strictă, care pune accent pe educație, care va pune copilul pe primul plan fără să îl răsfețe. Iar dacă e fată va fi și mai greu, cred că abia la 16 ani va ieși singură din casă”, a glumit frumoasa artistă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI