Orașul din România unde prețurile sunt mult mai mici toamna. Ai foarte multe atracții și nu e nici aglomerat

Orașul din România unde prețurile sunt mult mai mici toamna. Ai foarte multe atracții și nu e nici aglomerat
Este orașul în care, pe timp de toamnă, hotelurile, vilele și chiar străzile sunt mai goale.

Suntem deja în mijlocul toamnei, dar asta nu înseamnă că nu putem să ne facem un sejur, undeva în țară. Prețurile sunt mari, pe mai toate palierele, după cum bine știm. Cu toate astea, există orașul din România unde prețurile sunt mult mai mici toamna. Aici ai foarte multe atracții și nu e nici aglomerat în această perioadă din an, așa că ai toate șansele să te distrezi pe cinste. Dacă ești curios despre ce oraș este vorba, citește mai departe, s-ar putea să te surprindem, plăcut, sperăm noi.

Brașov, orașul din România unde prețurile sunt mult mai mici toamna

Chiar dacă îți vine să crezi sau nu, Brașovul este orașul în care, pe timp de toamnă, hotelurile, vilele și chiar străzile orașului de sub Tâmpa sunt mai goale. Pare incredibil!

Dovadă stau și statisticile din ultimii ani în ceea ce privesc prețurle practicate în Brașov în această perioadă din an. Dacă chiar te interesează să petreci câteva zile, în această perioadă, în Brașov, ai toate șansele să găsești cazare la prețuri extrem de mici.

O recomandare ar fi să cauți pe site-urile de tip AirBNB. Aici, spre surprinderea ta, vei găsi locații luxoase și la prețuri extrem de acceptabile.

Dacă plănuiești un sejur alături de familie ai putea găsi la aceleași prețuri accesibile, și apartamente spațioase. Nu trebuie să-ți faci griji de cum arată, sunt la fel de luxoase și echipate cu tot ce trebuie.

În orașul de sub Tâmpa ai foarte multe atracții și nu e nici aglomerat

Este la ordinea zilei că ai ce vizita, odată ajuns în Brașov, și nu ne facem griji că nu te-ai descurca cu banii. Chiar dacă nu ai ajuns aici, este imposibil să nu fi auzit de Biserica Neagră, de Castelul Peleș, Castelul Cantacuzino sau Peștera Măgura.

Toate aceste repere turistice, și multe altele foarte aproape de oraș, sunt locații care merită vizitate. În această perioadă din an prețurile sunt ceva mai mici decât în sezon.

Un alt aspect, inedit, este că Brașov este cel mai mare oraș din Transilvania. Priveliștea de pe munte, la care se ajunge cu o telecabină, este foarte atractivă, așa că încă un punct de atracție pentru tine și familie, dacă te decizi să ajungi aici.

Din punct de vedere culinar, Piața Sfatului îți oferă un important număr de restaurante. De la cele tradiționale, la ceva mai exotice, ai de unde alege. Prețurile sunt la fel, acceptabile, pentru fiecare buzunar.

Ca și concluzie, Brașov este într-adevăr orașul din România unde prețurile sunt mult mai mici toamna, iar aici chiar ai foarte multe atracții și nu e nici aglomerat. Și încă ceva, Brașov a fost ales ca fiind orașul românesc cu cel mai curat aer din acest an.