Olivia Steer vrea să îi scoată pe oameni la proteste. Ce declarații șocante a făcut

Olivia Steer vrea să îi scoată pe oameni la proteste. Ce declarații șocante a făcut
Olivia Steer vrea sa ii scoata pe oameni la proteste

Soția lui Andi Moisescu lovește din nou. Olivia Steer a transmis un mesaj incredibil românilor pe care-i îndeamnă să iasă în stradă, la proteste, pentru a lupta pentru drepturile lor. Ce declarații șocante a făcut fosta vedetă de la PRO TV și ce atac a lansat la adresa Guvernului.

Olivia Steer vrea să îi scoată pe oameni la proteste

Ziua și scandalul pentru Olivia Steer. Una dintre cele mai cunoscute vedete antivacciniste din România a făcut declarații incredibile pe pagina ei oficială de Facebook. Soția lui Andi Moisescu a îndeamnat românii să iasă la proteste în centrul Capitalei, pentru a se manifesta împotriva măsurilor și restricțiilor luate de autorități în contextul pandemic.

„Dacă nu-ți pasă că ți-a fost șters dreptul constituțional la libera circulație pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă ți se rupe că mare parte din afacerile mici și mijlocii (care asigură două treimi din locurile de muncă din sectorul privat) a dat faliment sau funcționează la limita lui, în numele unei gripe cu rata de vindecare este 99,7%, nu veni la protest, azi, în Piata Universitatii!

Dacă te doare în cot că morții sînt declarați toți, în mod mincinos, morți de covid, ascunși goi, în saci de plastic și înmormântați, ca animalele, fără slujbă creștinească și fără confirmarea medico-legală a cauzei decesului, nu veni, azi, la 13.00, în Piața Universității!

Dacă nu te revoltă că, la ATI, pacienții cu Covid mor legați de pat, sufocați, înfometati și însetați, uciși de protocoalele OMS ale morții, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întîi, și declarați, apoi, în mod cinic, morți de Covid, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Olivia Steer, atac dur la adresa Guvernului

Fosta vedetă de la PRO TV este revoltată de felul în care autoritățile gestionează situația pandemică din România. Olivia Steer susține vehement că infecția cu virusul COVID-19 este doar o gripă cu rata de vindecare de 99,7% și că oamenii sunt manipulați și speriați de către reprezentanții din Guvern pe care-i acuză că ar fi mituit mass-media pentru a instaura frica în sufletele românilor.

Dacă te lasă rece că ți se neaga dreptul de a protesta față de măsuri guvernamentale ilogice, neconstitutionale și neargumentate stiintific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13, în Piață Universității!

Daca ți se rupe că dreptul de acces în spitale, după o viață de cotizatii CASS, pentru afecțiunile cronice sau acute pe care le ai, ți-a fost interzis, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă ți-ai pus doua-trei măști în fiecare zi pe față, te-ai dezinfectat pe mîini din oră în oră, ai făcut Covid și acum dai vina pe cei care nu respectă niste măsuri aberante impuse pentru o gripa cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piață Universității, la protest!

Dacă îți închipui că guvernele pandemice (Orban și Cîțu), care mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populației sentimente de frică irațională, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, îți poartă de grijă și îți vor binele, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piața Universității!

Dacă te amuzi, în loc să te îngrozești, că anunțul înăspririi restricțiilor se face în hohotele generale de rîs ale decidenților politici, în vreme ce ei sint primii care le încalcă, nu veni azi, la 13.00, în Piata Universitatii! (…) Noi, toți ceilalți, vom fi acolo! Toți!”, a fost mesajul controversat al Oliviei Steer de pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI