Olivia Steer, în prima linie la protestele anti-restricții. Soția lui Andi Moisescu îndeamnă oamenii la noi manifestații

Olivia Steer, în prima linie la protestele anti-restricții. Soția lui Andi Moisescu îndeamnă oamenii la noi manifestații
Olivia Steer, în prima linie la protestele anti-restricții

Olivia Steer iese în stradă să protesteze anti-restricții, impulsionând și alți români care cred că aceasta e calea să facă același lucru. Soția lui Andi Moisescu a postat un nou mesaj pe rețelele de socializare pentru cei care urmează să-i fie alături la Universitate într-o nouă zi a manifestațiilor.

Proteste anti-restricții: Olivia Steer, îndemn pentru români. Soția lui Andi Moisescu se află din nou în prima linie

Olivia Steer le este alături Dianei Șoșoacă și lui Luis Lazarus. Soția lui Andi Moisescu este deja binecunoscută pentru opiniile sale anti-vaccin, anti-avort și multe altele. Aceasta a devenit acum un susținător al mișcărilor de protest organizate la finele săptămânii în București ale căror lider este senatorul ex-AUR Șoșoacă.

Fosta jurnalistă a făcut o serie de anunțuri în care încerca să-i motiveze pe românii care militează pentru același lucru să nu-și piardă speranța și să revină pe străzile din Capitală alături de ea și mulți alții pentru a-și face dreptate, în viziunea acestora.

Sute de oameni s-au strâns inclusiv aseară în București și în mai marile orașe ale României pentru a protesta împotriva măștilor de protecție și a restricțiilor impuse de către autorități în contextul crizei sanitare. Protestatarii nu au respectat regulile de distanțare socială, iar cei mai mulți dintre ei nu au purtat mască.

„Lumea trebuie să se unească, să devină un tot întreg”

„Azi, în Parcul Izvor, am strigat: „Libertate!” și „Ori învingem, ori murim!”. Și am fost peste 3000. Mass-media a raportat 500. Așa că lumea a scandat, cu mult umor: „Să vină presa, să îi scoatem lesa!”, a fost mesajul acesteia din urmă cu trei săptămâni. Acum, revine în atenția urmăritorilor săi cu noi cuvinte care să-i îndemne să iasă din case.

„Azi, la 17.30, la Universitate, din nou, da?! Pînă atunci, un altfel de raspuns tuturor celor care mă întreabă ce caut în piață, dar și celor care m-au recunoscut aseară, în mulțime, m-au oprit să dăm mîna și să îmi spună o vorbă calda:

„Vine vremea când auzim o anumită chemare,
Cînd lumea trebuie să se unească, să devină un tot întreg,
Sînt oameni ce mor
Şi e timpul să dăm vieţii o mână de ajutor –
Cel mai mare dar posibil.

Nu putem continua să ne prefacem, zi de zi,
Că cineva, undeva, va face o schimbare în curînd,
Toţi sîntem parte din familia mare a lui Dumnezeu,
Şi, ştii, adevărul e că iubirea
E tot ce ne trebuie.” (Sursa: facebook.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI