Olivia Steer nu renunţă la averea familiei sale. Pentru câţi bani se judecă, de fapt, soţia lui Andi Moisescu

Soţia lui Andi Moisescu se judecă de câțiva ani pentru averea pe care a moștenit-o de la familia sa, fiind un proces ce are loc de ceva timp. Olivia Steer pare să dorească cu orice preț să își facă dreptate, fiind vorba și de câteva proprietăți serioase, pe care soția prezentatorului TV vrea să le obțină.

Olivia Steer nu renunţă la averea familiei sale

Olivia Steer nu renunţă la averea familiei sale. Pentru câţi bani se judecă, de fapt, soţia lui Andi Moisescu
Olivia Steer se luptă în instanță pentru obținerea unor proprietăți imobiliare

Olivia Steer este de câțiva ani în plin proces de judecată, pentru a putea obține averea pe care o are de moștenit de la familia ei. Este o situație care se desfășoară astfel, de mai bine de un deceniu, notează cei de la wowbiz.ro. De asemenea, soţia lui Andi Moisescu a luat parte și la un proces de retrocedare a unui teren arabili, a unei bucăți de pădure, dar și a unei pășuni, lăsate de familia sa. Rudele acesteia au deținut astfel de proprietăți în comuna Căuaş, localizată în județul Satu-Mare.

Totodată, întregul proces a început în anul 2007 și s-a extins până pe parcursul anului 2013, iar între timp tatăl vedetei a decedat. De aceea, ea a devenit moștenitoarea părților care i se cuveneau bărbatului.

Pentru câţi bani se judecă soţia lui Andi Moisescu?

“Dispune reconstituirea dreptului de proprietate în favoarea petentelor asupra 30 ha teren din care 25,8 ha teren arabil, 2,70 ha pădure și 1,5 ha pășune; dispune punerea în posesie a petentelor pe vechiul amplasament sau pe un alt amplasament cu privire la 2,70 ha pădure și 1,5 ha pășune și pe un alt amplasament cu privire la suprafața de 25,8 ha teren arabil sau, dacă nu este posibilă restituirea în natură a terenului arabil, să li se acorde despăgubiri”, a fost verdictul oferit în anul 2013, de către Judecătoria Carei.

Mai mult, nici Olivia Steer, nici mama acesteia, nu au intrat în posesia intergrală a respectivelor terenuri. O dovadă clară este că pe data de 4 octombrie 2019, la Judecătoria Carei, a fost înregistrat un dosar al cărui principal obiectiv este „fondul funciar”. În plus, soția lui Andi Moisescu mai figurează și ca petent, pe când intimații sunt „Comisia judeţeană Satu-Mare pentru aplicarea legii fondului funciar” şi „Comisia locală Căuaş pentru aplicarea l.18/1991”. Momentant nu a fost stabilită data pentru primul termen al acestui proces.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI