13 iul. 2020 | 08:48

Olivia Steer, în plin scandal. Se luptă la tribunal pentru avere

Monden
Olivia Steer, în plin scandal. Se luptă la tribunal pentru avere
Olivia Steer, în plin scandal. Se luptă la tribunal pentru avere

Olvia Steer este unul din personajele controversate din ultima perioadă și nu numai, pentru declarațiile ei legate de COVID-19 și despre aprig aei luptă pentru vaccinare. Dar, se pare, că nu prea a avut noroc în ultima perioadă, devenind ținta unor critici acide dar și a unui proces.

Olivia Steer, în plin scandal la Satu Mare

După ce a provocat un adevărat scandal cu vedetele Antena 1, infectate cu COVID-19, acum s-a aflat că soția lui Andi Moisescu are probleme tocmai la Satu Mare, unde are un proces greu. În urmă cu ceva ani Olivia și familia ei au revendicat un teren destul de mare în localitatea Căuaș.

Se luptă la tribunal pentru avere

Conform datelor preliminare, în prima instanță de judecată, de la începutul acestui an, Olvia Steer a pierdut în fața judecătorilor. După decizia dată de judecători familia Steer a atacat hotărârea. Noua înfățișare va avea loc pe 2 septembrie, anul curent, iar prin acest demers familia Oliviei, aceasta fiind în calitate de moștenitoare, încearcă să recupereze mai multe terenuri în zona respectivă, care au o valoare imensă, spun sursele apropiate. Prima decizie a venit conform legislației în vigoare, referitoare la fondul funciar, decizie ce a nuemulțumit familiaq Steer.

Olivia Steer, în plin scandal. Se luptă la tribunal pentru avere

Olivia Steer, în plin scandal. Se luptă la tribunal pentru avere

„Comisia pentru aplicarea fondului funciar preia şi analizează cererile depuse în conformitate cu prevederile legii, pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole şi celor forestiere, cu excepţia celor formulate de comune, oraşe sau municipii. Însă, în condițiile în care reclamanții nu sunt mulțumiți de verdictul comisiei, se pot adresa instanței.”, se spune în decizie.

Ultimul scandal în care a fost implicată soția lui Andi Moisescu, l-a vizat pe Andrei Ștefănescu și pe celelalte vedete de la ”Te Cunosc de Undeva”, după ce s-a anunțat oficial că au fost infectați cu noul coronavirus. Totul a pornit de la o relatare a lui Andrei, în care povestea cum s-a derulat ziua în care a fost internat în spital, fiind depistat pozitiv, spunând atunci că și-ar fi sărutat copilul pe frunte și a plecat spre spital. În afară de scandalul mediatic produs de afirmațiile sale, mai nou Olivia Steer se vede și în fața unui proces intentat de artist, în care-i cere daune de 10.000 de lei.

„Când nu-ţi înveţi bine rolul şi nu ai timp nici de repetiţii, că te cheamă ăştia deja pe scenă„, declara Steer la momentul respectiv.

 

 

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Florin Piersic, viață amoroasă tumultoasă. Câte femei a iubit marele actor
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Armata Română a mobilizat soldații. Decizia luată de MApN
Capital.ro
Alimentele care ne atacă puternic sistemul imunitar: ”Trebuie consumate cât mai rar!”
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Șeful Casei de PENSII, ANUNȚ despre PENSII. Se FACE și a DOUA recalculare. VIN PRIMELE decizii
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro