03 iun. 2021 | 14:53

Olimpia Melinte a făcut anunțul despre al treilea bebeluș: ‘Am zis că mai fac unul’

Monden
Olimpia Melinte a făcut anunțul despre al treilea bebeluș: 'Am zis că mai fac unul'
Olimpia Melinte, dezvăluiri despre al treilea bebeluș. Își mai dorește vedeta un copil?

Olimpia Melinte se poate declara o femeie fericită, deoarece se bucură de tot ce și-ar putea dori vreodată. Pe plan profesional îi merge extrem de bine, iar în viața de familie totul este perfect, mai ales pentru că a devenit mămică pentru a doua oară de curând. Totuși, se gândește frumoasa roșcată la un nou bebeluș?

Olimpia Melinte a surprins pe toată lumea. Ce a spus despre al treilea copil

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Olimpia Melinte a demonstrat că și-a recăpătat silueta extrem de repede după naștere. Mai în glumă, mai în serios, frumoasa actriță a spus că se mai gândește la un bebeluș pentru că își revine așa de repede. Totuși, după ce fanii au fost extrem de fericiți, aceasta s-a dat de gol și a povestit că ea și soțul ei se gândesc să se oprească la doar doi micuți.

„Am 5 kilograme în plus, dar țin la ele, nu vreau să renunț la ele. (…) Am zis că mai fac unul, dacă îmi revin așa de repede. Doamna doctor mi-a zis în spital că sunt făcută să fac copii. Totuși, i-am zis că ăsta e al doilea și cred că ne oprim. (…) Nu am făcut absolut nimic. Alăptez, trebuie să îi dau copilașului tot ce e mai bun.

Le spunem Masha și Sasha, zici că suntem în desene animate. Îi spunem și Ingrid, dar și Maria. Bunicilor le este foarte greu cu Ingrid. Pe Sasha îl cheamă Alexandru Petru, Sasha vine de la Alexandru. (…)  Mă trezesc din 2 în 2 ore, câteodată din 3 în 3 ore. (…) E foarte bine să dormi, te simți alt om. Nouă ne e frică, ea e genul de copil ce vrea să îmbrățișeze, să ne pupe.

Sasha se înțelege nemaipomenit cu ea. (…) Eu am un frate mai mare, știu cum e. Și eu mă certam cu fratele meu mereu.”, a zis Olimpia Melinte.

Cine o ajută pe Olimpia Melinte. Nu multe mămici se pot lăuda cu așa ceva

În același timp, Olimpia Melinte a dezvăluit că are parte de foarte mult ajutor din partea soțului, dar și a rudelor. Atât mama, cât și soacra ei stau cu micuța sa, așa că vedeta se poate lăuda cu faptul că toată lumea din jurul ei are grijă de copii. Aceasta își dorește nespus să o ia pe fiica sa la filmări în momentul în care va începe, din nou, proiectele. 

„Bunica este cu ea în aceste ore, am lăsat porția de lapte, stau liniștite amândouă. Eu încă alăptez, îi las mereu o porție mai mare în caz că nu o să ajung la timp. La Sasha am alăptat până la 7 luni, sper să reușesc. Încep treaba în curând.

E soacra mea, buni Zina, ea mă ajută. Vine și mama din când în când. Și soțul o să rămână când este cazul, dar mi-aș dori să o iau cu mine la filmări. La primul eram mult mai demătoare, acum o să mă descurc. Mă gândesc să o iau cu mine peste tot, să fie copil crescut pe platourile de filmare. Poate se prinde de ea.”, a mai spus actrița pentru Cătălin Măruță.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro