Vedetă PRO TV, însărcinată pentru a doua oară. Prima poză cu burtica de gravidă

Vedetă PRO TV, însărcinată pentru a doua oară. Prima poză cu burtica de gravidă
Olimpia Melinte este însărcinată pentru a doua oară

O vedetă de la Pro TV va deveni mamă pentru a doua oară. Deși fanii nu se așteptau că aceasta își dorește să-și mărească familia, iată că acest lucru s-a întâmplat! Cum a ales să dezvăluie tuturor vestea cea bună?

Însărcinată pentru a doua oară! O vedetă Pro TV va deveni mamă în curând

Fanii ei nici că s-ar fi așteptat la asta! Olimpia Melinte urmează să devină din nou mamă. Celebra actriță din serialul „Vlad” este din nou însărcinată. Vedeta a ales să le dezvăluie vestea cea mare tuturor cu ajutorul unor fotografii cu burtica de gravidă. Artista a făcut dezvăluiri despre cum se simte în sarcină pentru viva.ro. Se pare că deși mulți nu s-ar fi gândit, al doilea copil al familiei era așteptat de câțiva ani buni, dar iată că a decis să-și facă apariția în timp de pandemie. Noua postură în care se află acum a fost mult dorită de Olimpia. Actrița susține că bebelușul pe care îl poartă în pântece i-a adus liniștea și echilibrul de care avea nevoie. Din păcate, primele trei luni de sarcină i-au cam dat bătăi de cap vedetei, făcând-o să nu se poată bucura pe deplin de ele, dar acum totul e bine.

„Doar că, ironia sorții, acolo nu eram în siguranță. Dar acum deja mă simt mult mai bine și mă pot bucura de mica mea minune. Au fost grețuri, imposibilitatea de a mânca și o sensibilitate foarte mare la orice fel de miros, așa că singurul loc în care mă simțeam bine era afară, la aer curat. Dar acest bebeluș, care crește acum în mine, mi-a adus liniștea și echilibrul de care aveam nevoie și speranța că, totuși, mai devreme sau mai târziu, va fi bine. Primele trei luni mi-au dat mari bătăi de cap. Îmi părea așa de rău că nu mă puteam bucura realmente de ceea ce mi se întâmplă!”, a mărturisit aceasta pentru sursa citată.

Olimpia Melinte e însărcinată pentru a doua oară
Olimpia Melinte e însărcinată pentru a doua oară

„Îmi dă încredere că totuși lumea în care trăim mai are o șansă”

„Trebuia să se nască pe 1 octombrie, dar a mai stat 14 zile, în care a fost doar al meu, a venit pe lume cu zâmbetul ăsta care îmi luminează fiecare pas și îmi dă încredere că totuși lumea în care trăim mai are o șansă. A venit cu toate visele lui, cu toată iubirea și cu atâta bucurie că uneori am senzația că mi se taie respirația când îl privesc.
La mulți ani, minune minată, mama te iubește. Îți mulțumesc pentru că m-ai ales pe mine. ❤ Ce voiam să spun cu asta? Ah, da, au meritat din plin cele 10 ore de travaliu! 🙊🙈🙉”
Olimpia Melinte

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI