17 dec. 2020 | 17:33

Olăroiu rupe tăcerea din China. Ce i-a transmis chiar acum lui Mirel Rădoi, nu s-a abținut deloc

Monden
Olăroiu rupe tăcerea din China. Ce i-a transmis chiar acum lui Mirel Rădoi, nu s-a abținut deloc
Olăroiu rupe tăcerea. Ce i-a transmis lui Rădoi?

Olăroiu i-a transmis un mesaj aparte lui Mirel Rădoi. Cce spune antrenorul momentului despre decursul acestui an și despre cum gestionează lucrurile sportivul care-i este ca un fiu?

Olăroiu rupe tăcerea. Ce mesaj i-a transmis lui Mirel Rădoi

Cosmin Olăroiu este unul din cei mai iubiți și de succes antrenori pe care i-a oferit România în ultimele două decenii. A reușit să-i facă pe suporterii români mândri de performanțele aduse țării pe plan intern, dar și pe plan extern. Sportivul a reușit să cucerească și China, care se înclină în fața regelui, după câștigarea campionatului într-una din cele mai bogate competiții ale lumii.

Olăroiu a vorbit în exclusivitate pentru playsport.ro despre echipa națională, selecționerul ei, dar și momentele care au cuprins anul curent în Asia. De asemenea, a venit cu un mesaj aparte pentru Mirel Rădoi, care-i este ca un fiu. Întrebat despre cum se simte după ultimul meci, antrenorul a mărturisit că este foarte obosit și că pe lângă pregătirea partidelor urmărește atent și câte trei meciuri pe zi. Acesta urmează să meargă în Ddubai, ulterior se va întoarce pe meleaguri în preajma sărbătorilor de iarnă.

„Ceea ce au făcut acești băieți este absolut fantastic, nu am cuvinte să descriu cât sunt de mândru de ei. Noi suntem închiși de 120 de zile într-un complex cu șapte hoteluri, în care sunt cazate toate echipele. Nu avem voie să ieșim. Deloc. Psihic este destul de dificil de asimilat, jucătorii au și ei familii, copii. Plus că se mai plictisesc, este greu să vezi și să faci zi de zi același lucru, pe o suprafață delimitată. Cu toate acestea, ei au reușit să rămână motivați și să facă performanță. Una la care nu se aștepta nimeni”, a detaliat sportivul.

„Un an greu, foarte greu”

„Un an greu, foarte greu, atât pentru mine, cât și pentru întreaga omenire. Un context cu care nu ne-am mai întlnit, totul s-a schimbat, totul a fost diferit. Chiar dacă am avut succes pe plan sportiv, a fost un an ciudat, greoi. Nu îmi permit eu să îi dau eu sfaturi lui Mirel Rădoi. Poate să îmi dea el mie. Este un antrenor tânăr, inteligent, cu o filosofie proprie și o mulțime de idei noi. Are strategiile sale, pe care le discută și le implementează împreună cu staff-ului său. Nici nu este sănătos să dai sfaturi pentru că, indiferent că vrei sau nu, îl influențezi pe celălalt. Eu îl văd ca și pe copilul meu, dar prefer să stau deoparte, așa este cel mai bine. Nici altcineva nu ar trebui să își dea cu părerea. El trebuie lăsat în pace să lucreze, să își implementeze strategia. Singurele sfaturi ar trebui să vină de la staff-ul său”
Cosmin Olăroiu (Sursa: playsport.ro)

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro