28 dec. 2021 | 18:51

Obiectul pe care fiul lui Victor Socaciu l-a dus la sicriul tatălui său. Tânărul e sfâșiat de durere

Monden
Obiectul pe care fiul lui Victor Socaciu l-a dus la sicriul tatălui său. Tânărul e sfâșiat de durere
Obiectul pe care fiul lui Victor Socaciu l-a dus la sicriul tatălui său

Care este obiectul pe care fiul lui Victor Socaciu l-a dus la sicriul tatălui său. Tânărul este sfâșiat de durere. Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Sala Palatului în această dimineață, iar fiul său a făcut un gest de-a dreptul sfâșietor. Artistul a murit ieri, la vârsta de 68 de ani.

Obiectul pe care fiul lui Victor Socaciu l-a dus la sicriul tatălui său

Astăzi, trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu a fost depus la Sala Palatului, după cum a anunțat fiica artistului.

„Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Omul Bun al muzicii folk, sunt așteptați mâine (marți, 28 decembrie), de la ora 10.00 în foaierul Sălii Palatului”, a transmis Ana-Maria Socaciu.

La sicriul lui Victor Socaciu a venit și fiul său din casnicia cu Marina Almășan, Victoraș. Acesta i-a adus părintelui său o chitară, potrivit Spynews.ro. De asemenea, și Marina Almășan a venit azi să îl vadă pe fostul ei soț, cu toate că cei doi au avut un divorț cu scandal.

„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume. Îi vor și ne vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continuă să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzică. Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găseșți pacea și liniștea”, a transmis pe Facebook Marina Almășan.

Victor Socaciu a lăsat în urmă trei moștenitori, care provin din relații diferite. Primul copil născut este o fiică, în vârstă de 40 de ani, din mariajul cu prima soție, pe nume Doina. Alessia Ana-Maria este fiica în vârstă de 33 de ani, iar fiul său, Victoraș, are 23 de ani.

Marina Almășan, sprijin pentru fiul său îndurerat

Marina Almășan, mama lui Victoraș, a scris pe Facebook un mesaj emoționant despre durerea prin care fiul trece: aceea de a-și vedea tatăl fără suflare.

„Astăzi fiul meu a mai făcut un pas spre maturizare. Unul greu, al naibii de greu…Mă doare durerea lui, mai mult decât mă dor toate durerile lumii. Maturizarea a început , de fapt, cu 10 ani în urmă, când, copil fiind încă, a înțeles că viața adevărată nu-i numai o poveste și că un lucru frumos se poate sfărâma din vini care nu sunt ale lui…

Am învățat atunci amândoi, împreună, că nu este nicidecum iubirea atât de “atotputernică”, precum se spune. Și că granița dintre adevăr și minciună este uneori dureros de fragilă. La fel precum și cea dintre iubire și ură. Și a învățat, Victor al meu, că viața nu e numai “mama + tata” plus iubirea dintre ei, și că nu numai bunurile materiale îți pot fi furate, ci și oamenii dragi…

…Astazi, Victor a trecut printr-unul din cele mai dificile momente din viața sa ( mâine va fi unul și mai greu): și-a văzut părintele culcat, fără suflare, între flori, în vehiculul de lemn care-l va transporta spre Eternitate. Îi priveam, de aproape, pe amândoi, tată și fiu, aduși laolaltă pentru ultima oară de cea mai tristă întâmplare cu putință. Singura, de fapt, care ne poate despărți cu adevărat de cei dragi.

Mi s-a strâns inima, ghicind furtuna din inima lui și mi-a fost ciudă că, dacă până acum am reușit să parez toate loviturile pe care soarta a încercat să i le dea copilului meu, de data aceasta nu am avut cum să-l ajut…

E complicată maturizarea precoce, cea care nu ține de vârstă, ci de răsucirile nefaste ale vieții. Mi-aș dori să pot lua de pe umerii copilului meu această povară. Dar nu pot decât să-i fiu alături. Acum și până când îmi voi da, la rându-mi, ultima suflare. Și să-l asigur – deși el știe bine – că este copilul unei mari iubiri…”, a scris Marina Almășan.

Prezentatoarea de televiziune a mai notat și că astăzi, la priveghi, nu au participat atât de multe persoane cât s-ar fi așteptat:

„A fost dureroasă pustietatea pe care am găsit-o astăzi, la priveghi, în jurul artistului, în ziua când mă așteptam ca să-l sufoce mulțimea celor cărora li s-a dăruit…”, a conchis, pe Facebook, Marina Almășan.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Digisport.ro
Dispare o televiziune cunoscută din România. Nu va mai exista în grila de programe, după ce CNA i-a retras licența
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
Spynews
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Capital.ro
Ceaiul de merișoare, aur pentru sănătate. Are efecte nebănuite asupra organismului
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
2.000 de lei în PLUS la PENSIE! Sute de mii de seniori beneficiază
Mediaflux
Naomy a murit la doar 47 de ani! Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro