Ce a făcut Marina Almășan după moartea lui Victor Socaciu. Nu a putut rezista

Ce a făcut Marina Almășan după moartea lui Victor Socaciu. Nu a putut rezista
Marina Almășan, ultim gest pentru fostul soț

Marina Almășan i-a surprins pe fanii lui Victor Socaciu. Ce a făcut aceasta e curând? Fosta soție a artistului i-a emoționat pe fanii cântărețului când au văzut gestul său. Amintim că cei doi au divorțat cu mare scandal.

Marina Almășan, gest după moartea lui Victor Socaciu: ce a făcut?

Ani la rând s-au certat în privința divorțului, dar decesul artistului a făcut-o pe Marina Almășan să uite de tot și toate. Aceasta a decis totuși să-i aducă un ultim omagiu celui care i-a fost aproape preț de 16 ani și i-a dăruit un copil.

Vedeta a mărturisit cu durere că regretatul compozitor va face mereu parte din viața sa prin prezența fiului lor. Moderatoarea a fost prezentă în locul unde a fost depus trupul neînsuflețit al artistului pentru a-și la adio de la cel care i-a fost soț.

Vedeta a apris o lumânare pentru Victor Socaciu și a mărturisit că nu îl va uita niciodată și va face mereu parte din viața sa. Marina Almășan a precizat că el i-a oferit cel mai mare dar – rodul iubirii lor.

„Mi-a făcut cel mai mare dar”

”Eu fac parte din trecul lui, el din trecutul meu. Mi-a făcut cel mai mare dar, pe băiatul nostru. Prin băiatul meu va rămâne mereu parte din viața mea. Eu într-un fel mi-am plâns despărțire de acum 10 ani, iar el a rămas pentru toată lumea același om, artist extrordinar, iar pentru mine e tatăl copilului meu”, a spus Marina Almășan, potrivit spynew.ro.

Singurul băiat al regretatului cântăreț este copleșit de durere la căpătâiul tatălui. Desigur că mama sa îi este apropae și îl consolează în aceste momente grele. Bărbatul urmează să fie condus pe ultimul drum în cursul zilei de joi. Acesta își va dormi somnul de veci în Cornu, județul Prahova, așa cum i-a fost dorința.

„Îi sunt alături fiului meu”

Vedeta a susținut chiar imediat după ce vestea decesului a fost făcută publică faptul că îi va fi alături fiului său în această cumpănă.

„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume.

Îi vor și ne vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continuă să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzică. Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găseșți pacea și liniștea”, a transmis pe Facebook prezentatoarea TV.