14 oct. 2022 | 14:27

Obiectul ciudat adus de un credincios la racla Sfintei Parascheva. Toți au rămas uluiți

Social
Obiectul ciudat adus de un credincios la racla Sfintei Parascheva. Toți au rămas uluiți
Ce a adus un credincios la racla Sfintei Parascheva

Obiectul ciudat adus de un credincios la racla Sfintei Parascheva. Toți au rămas uluiți când au văzut cu ce s-a prezentat omul lângă racla Sfintei. Toate detaliile incredibile, în rândurile de mai jos ale articolului.

Cu ce a venit un credincios la racla Sfintei Parascheva. Ceilalți au rămas cu gura căscată

Sute de mii de credincioși ajung an de an la Iași, cu ocazia Sfintei Parascheva, pentru a se ruga la moaștele ei. Astfel, credincioșii aduc cu ei haine, batiste, bijuterii, chiar și portofele, pe care le ating de racla Sfintei Cuvioase pentru a le merge bine până la următoarea întâlnire, însă unul dintre ei i-a întrecut pe toți.

Bărbatul a venit și a atins racla Sfintei Parascheva cu un ditamai covorul. Întradevăr, enoriașul a spus că covorul este cadou pentru Sfânta Parascheva, astfel că mulți s-au întrebat de ce îl mai atinge de raclă când putea să-l dea unui reprezentat al bisericii, unui preot.

Covor adus la racla Sfintei Parascheva

„Am adus un covor pentru Sfânta Parascheva. Păi dacă este ziua ei pe 14 octombrie, am adus cadou un covor. Venim în fiecare an, dar covorul l-a trimis fiica mea”, a explicat bărbatul credincios.

Românii care ajung la Sfânta Parascheva au fiecare câte un set de dorințe arzătoare. Cei mai mulți dintre ei vin an de an și spun că Sfânta Parascheva i-a ajutat să-și îndeplinească dorințele pe care și le-au pus. Astfel, unii dintre enoriașe s-au prezentat la racla Sfintei Cuvioase cu solicitări proaspete.

Ce își doresc cei care ajung la Cuvioasă

„Mi-am dorit să am permis, mi-a dat Dumnezeu permis anul ăsta”/ Să învăţ mai bine, pentru BAC, pentru permis. Le-am obţinut acum, mulţumesc lui Dumnezeu şi Sfintei, bineînţeles. Să mă ajute, să-mi dea minte multă”, spun credincioșii ajunși la Iași, în timp ce un altul spune că o roagă pe Sfânta Parascheva să îi dea soartă, să se poată căsători mai repede.

Cei mai mulți pelerini care ajung la Iași vin cu gândul la sănătatea lor și a celor apropiați, mai ales a celor care au probleme serioase de sănătate.

Pelerinii stau la coadă ore în șir

Pelerinii sunt nevoiți să stea la coadă pentru a ajunge la racla Sfintei Parascheva ore în șir, de multe ori în ploaie, frig, însă asta nu este văzut ca un efort prea mare, comparat cu binele pe care Sfânta Parascheva îl aduce în viața lor.

„Sunt emoţionată până la lacrimi. Am venit cu gândul pentru sănătatea fetiţei, are nişte probleme de sănătate”, spune o mămică.

Astăzi, 14 octombrie, de ziua Sfintei Parascheva, în Iași mai sunt așteptați încă 60.000 de oameni. După slujbă, autoritățile au pregătit pentru enoriași mii de sarmale.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Rețeta Jasmilei pentru ciocolata Dubai. Care este marele secret
EVZ.ro
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Spynews
UE a dat ordin. Vine pedeapsa pentru România. Românii vor plăti din proprii bani
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Mediaflux
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro