Oase, mărturisiri de pe platourile de filmare ale sezonului 3 Asia Express: „Dacă eram în cursa asta ieșeam primul”

Oase și Gina Pistol au dat startul, săptămânile trecute, la sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Dacă Gina este deja obișnuită cu rolul de moderator al emisiunii, pentru Oase este prima experiență de acest gen. Fanii pe care a reușit să îi strângă în sezonul trecut, odată cu participarea la concurs, sunt convinși că se va descurca de minune. Iată mărturiile acestuia de pe platourile de filmare!

Oase, dezvăluiri spectaculoase de pe platourile de filmare Asia Express 3

Oase, Gina Pistol și cele 9 perechi de concurenți din cadrul emisiunii au început deja aventura. Aceștia au ajuns deja de câteva zile bune în Filipine și au început filmările pentru cel de-al treilea sezon al show-ului Asia Express. Amintim că pe micile ecrane va putea fi văzut abia în primăvara anului viitor. Oase, acum în postura de prezentator al emisiunii, a declarat că peisajul este unul cu totul și cu totul diferit.

“Anul trecut pe vremea asta eram și eu concurent și nu-mi vine să cred ce trăiesc în aceste momente. Mă tot gândesc cum am ajuns din Pantelimon în Filipine, ucenicul Ginei Pistol în Asia Express. Mi se pare incredibil. În plus, abia acum realizez ce înseamnă producția acestui show, câți oameni sunt în spate, ce desfășurare de forțe, e ceva ireal. Cât am fost concurent nu am realizat lucrurile astea, eram mereu pe fugă, eram doar noi cu operatorul și reporterul, era greu să îmi imaginez câți oameni muncesc pentru fiecare misiune pe care noi trebuie să o facem”
Oase

Oase, mărturisiri de pe platourile de filmare de la Asia Expess 3
Oase, mărturisiri de pe platourile de filmare de la Asia Expess 3

Cum vede evoluția echipelor și pe cine mizează?

Întrebat despre evoluția echipelor de anul acesta și cui i-ar da credit pentru o mai lungă ședere în cadrul reality-show-ului, Oase a spus că e foarte greu de afirmat asta acum. “Perechile sunt foarte diferite. E greu să îți dai seama cine și în ce fel va evolua, se pot întâmpla tot felul de surprize în fiecare clipă. Eu, ca fiecare dintre noi, aveam niște așteptări, credeam că pot să îmi dau seama cât de cât cum se vor descurca, dar nimic din ce credeam eu nu se potrivește cu realitatea. Bine, cam așa stau lucrurile tot timpul în Asia Express! Cred că dacă eram în cursa asta ieșeam primul”, a mai povestit vedeta.

Fostul coechipier al lui CRBL nu s-a oprit aici cu dezvăluirile! Noul moderator al emisiunii Asia Express a spus că filmările se extind tot pe multe ore, la fel cum se întâmpla și când era concurent, așa că se află în prezența camerelor de filmat de la 4-5 dimineața până seara, moment în care ultima echipă ajunge în fața lor pentru a-și vedea rezultatul.

“Chiar dacă rolul meu este altul, tot la 4-5 dimineața mă trezesc pentru că ăsta este și ritmul întregii echipe. Toată lumea este în cursă. La București mi-e greu să mă trezesc și la 7, dar bucuria că mă aflu aici abia mă lasă să dorm. Probabil mai încolo voi leșina de somn… (râde)”
Oase

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI