Gina Pistol, dezvăluiri despre Asia Express, la doar o săptămână după ce a plecat în Filipine. Ce se întâmplă cu iubita lui Smiley

Gina Pistol a postat prima fotografie după ce au început filmările pentru Asia Express

Gina Pistol a făcut primele dezvăluiri despre Asia Express, reality show-ul care a ajuns la cel de-al treilea sezon și care va fi difuzat de postul de televiziune Antena 1. Prezentatoarea emisiunii s-a fotografiat la plecarea din România și la o săptămână de la debutul filmărilor în Filipine.

Gina Pistol a postat prima fotografie după ce au început filmările pentru Asia Express

Vedeta postului de televiziune Antena 1 s-a fotografiat la plecarea din România și a postat poza pe rețelele de socializare, alături de mesajul „Fața mea când am plecat de acasă, din România.”

După o săptămână de la debutul filmărilor pentru reality show-ul Asia Express, Gina Pistol și-a mai făcut o poză, care de asemenea a ajuns pe rețelele de socializare, alături de mesajul „Fața mea, după o săptămână în Asia Express.”

Noul coprezentator al Ginei Pistol la Asia Express este Oase, cel care a câștigat sezonul 2 alături de CRBL. Concurenții din sezonul 3 sunt Nico și fiica ei, Alexandra, make-up artistul Alexandru Abagiu, alături de Vlăduț Radu Nicolae, Alex Velea și Mario Fresh,  Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Florin Ristei și fratele său, Daniel Speak și iubita lui, Ștefania, Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea, Maria Buză și Lia Bugnar, Adda împreună cu soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea.

Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express bazat pe emisiunea belgiană și flamandă cu același nume care a fost creată în 2004. În România, emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018 pe Antena 1, iar primul sezon a fost prezentat de Gina Pistol și Marius Damian. În sezonul doi, coprezentatorul Marius Damian a fost înlocuit de către căntăreții Liviu Vârciu și Andrei Ștefanescu, fiind foști concurenți al sezonului 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI