Oana Zăvoranu s-a îmbogățit în pandemie! Ce venituri colosale a avut în 2020

Oana Zăvoranu s-a îmbogățit în pandemie! Ce venituri colosale a avut în 2020
Oana Zavoranu s-a imbogatit in pandemie! Ce venituri colosale a avut in 2020

Oana Zăvoranu a avut mereu ceea ce și-a dorit, din punct de vedere financiar. Nu a dus lipsă de nimic, mai ales de când a devenit posesoarea unei averi colosale, după moartea mamei sale. Deși alții ar sta doar prin vacanțe și nu ar mai munci deloc, nu este cazul Queridei, care a făcut un profit uriaș în 2020, în plină pandemie de coronavirus.

Oana Zăvoranu a făcut bani mulți în pandemie

Puțină lume știe cu ce se ocupă Oana Zăvoranu, atunci când nu apare la TV sau când nu se ia de vreo divă de Dorobanți în termeni duri. Bruneta se poate lăuda cu o afacere care îi merge neașteptat de bine, într-o perioadă în care mulți sunt pe minus, ca urmare a pandemiei. Vedeta este dovada clară că poți să reușești chiar și atunci când nimeni nu credea asta. Iată profitul uriaș pe care l-a avut clinica medicală a Queridei.

Venituri colosale de pe urma afacerii sale de succes

În caz că nu știai, Zăvoranca are o clinică medicală, ce nu duce lipsă de programări și cliente, dovadă fiind veniturile considerabile. Aceasta oferă mai multe servicii de radiodiagnostic și imagistică medicală, precum RMN și tomografie computerizată, dar și servicii gratuite de interpretare a rezultatelor în urma serviciilor de imagistică. Mai mult, clinica medicală face și teste RT-PCR pentru depistarea Covid.

Clinica medicală îi asigură un trai luxos

În primul an de la deschidere, firma One Life SRL nu a dus-o foarte bine, înregistrând pierderi de de 760.000 de lei. În 2018, afacerea vedetei s-a ridicat și a avut un profit de 750.000 lei. În pandemie, însă, bruneta a dat lovitura! Anul 2020, marcat de noul coronavirus și carantină totală, i-a adus Queridei o cifră de afaceri de 4.743.616 lei, cu un profit net de 1.053.065 lei! În ceea ce privește datoriile clincii, acestea sunt în valoare de 3.965.597 de lei. Iar numărul de angajați a ajuns la nouă persoane, potrivit listafirme.com.

„Uite că în ciuda piedicilor, mizeriilor, furturilor și vicisitudinilor pe care le-a întâmpinat această clinică în care am investit banii mei personali, fără credite, fonduri europene de investiții etc., sunt mândra patroană a unei afaceri fruntașe”, spunea Oana Zăvoranu.

Querida a intrat și pe piața Covid

Afacerea în care a investit Oana Zăvoranu timp și bani este acum una profitabilă. Bruneta și-a anunțat fanii că se ocupă chiar și cu testele Covid-19, veniturile crescând considerabil.

„Avem de renovat. Vrem să facem și mai frumos în clinică. Eu, așa artistă și rea și nebună cum eram, dau de mâncare oamenilor, fac angajări, am clădit o clinică RMN și CT. Fac cele mai ieftine, rapide și bune testări COVID și antigen din țară, și emisiuni pe Youtube”, a mai dezvăluit vedeta.