Câte mii de lei a dat Oana Zăvoranu pentru o geantă și o pereche de adidași. Îți cumperi mașină de toți banii

Câte mii de lei a dat Oana Zăvoranu pentru o geantă și o pereche de adidași. Îți cumperi mașină de toți banii
Pe ce a dat Oana Zăvoranu mulți bani

Oana Zăvoranu se bucură de mult succes în ultima perioadă. Vedeta își ține fanii la curent cu privire la orice face, iar acum a dezvăluit ce obiecte scumpe a cumpărat. Bruneta nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba despre micile plăceri!

Oana Zăvoranu, o nouă investiție. Ce lucruri scumpe a cumpărat vedeta

Oana Zăvoranu are grijă ca partenerul ei să aibă parte de tot ce este mai bun. Vedeta nu stă pe gânduri atunci când vine vorba de a oferi cadouri, așa că i-a cumpărat soțului ei o pereche extrem de scumpă de încălțăminte. De asemenea, bruneta și-a mai îndeplinit o plăcere.

În urmă cu 4 ani, Oana Zăvoranu își unea destinul cu Alex Ashrad. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu uită de gesturile romantice. Vedeta nu ține cont de anumite evenimente și îl răsfață pe soțul ei cu diferite daruri costisitoare, fără a se uita la bani.

”O poșetă pentru mine și o pereche de adidași pentru soț. Am dat bani pe ele, cu totul cred că 15.000 de RON. Mie îmi place când le desfac să zic ”Oare ce avem noi aici?”.

Nici nu știm. Cadou e în fiecare zi când poți să faci cadouri. Mi-am luat-o de la băieți (n.r. geanta)”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Oana Zăvoranu, pregătită să devină mamă

Oana Zăvoranu a luat o decizie uriașă! Vedeta își dorește să devină mamă, însă nu vrea să treacă prin cele nouă luni de sarcină. Ea și Alex Ashraf au stabilit că o să înceapă demersurile, tocmai la Kiev, pentru a căuta o mamă-surogat.

„Vreau să fiu mamă.

Recunosc, nu sunt făcută să ţin un copil în burtă nouă luni, să am tot felul de stări, să merg la toaletă din zece în zece minute fiindcă cineva apasă pe vezica mea, să am degetele umflate sau mai ştiu eu ce altceva, dar vreau să fiu mamă!”, ne dezvăluia, în exclusivitate, Oana Zăvoranu.

„Trebuie să fie băiat”

De asemenea, Oana Zăvoranu visează să crească un băiețel. Vedeta deja se gândește la cum o să fie în ipostaza de soacră, mai ales pentru că vrea să își țină viitorul copil departe de femeile care nu sunt potrivite.

„Trebuie să fie băiat. Băiatul lui mă-sa! Realizaţi ce fel de soacră mare voi fi peste ani, când le voi fugări pe toate hoţocârlele şi specimenele din jurul băiatului meu?”, a mai punctat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI