Oana Zăvoranu rupe tăcerea despre moartea mamei sale. De unde mai are de recuperat 15.000 de euro

Oana Zăvoranu rupe tăcerea despre moartea mamei sale. De unde mai are de recuperat 15.000 de euro
Oana Zavoranu rupe tacerea despre moartea mamei sale

Întâlnirea emoționantă dintre Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță este pe buzele tuturor. După aproape 11 ani de când s-au certat, frumoasa actriță a acceptat invitația soțului Andrei de a participa la podcastul său de pe Youtube, acolo unde bruneta a făcut declarații incendiare. Cine este persoana care îi datorează 15.000 de euro.

Oana Zăvoranu rupe tăcerea despre moartea mamei sale

Pe lângă divorțul de Pepe, cele trei întreruperi de sarcină despre care nimeni nu a știut până acum și fericirea pe care a găsit-o alături de soțul ei Alex Ashraf, în podcastul Acasă la Măruță, Oana Zăvoranu a atins un subiect tare sensibil, despre relația dintre ea și regretata ei mamă.

Oana și Mărioara Zăvoranu nu și-au vorbit timp de foarte mulți ani, iar când părintele său se stingea din viață, la 66 de ani, pe patul de spital de la Fundeni, Oana a decis să îngroape securea războiului și să facă pace cu mama ei, înainte ca aceasta să treacă la cele sfinte.

„M-au acuzat atunci că am băgat-o în mormânt pe mama! Nici vorbă de băgat în pământ. Diagnosticul mamei când a murit a fost de insuficiență renală și septicemie. Nu a făcut accident vascular sau infarct din cauză că s-a certat cu mine înainte să moară. Nu am nimic să-mi reproșez.

Am liniștea sufletească că am mers totuși la ea la spital înainte să moară. M-au chemat să vin la spital la mama să ne împăcăm. Eu am ieșit din cameră nervoasă. Ne-am certat și atunci, am aruncat lavaliera și am ieșit din cameră. S-a terminat prost. A fost ultimul moment când am văzut-o pe mama in viață. Ne-am certat atunci în direct la tv, iar la o săptămână a murit”, a povestit Oana, la podcastul lui Cătălin Măruță.

De ce a acuzat-o Luis Lazarus pe Oana Zăvoranu că și-ar fi ucis mama

Sinceră și directă, așa cum și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului, Oana Zăvoranu a mărturisit că motivul real de la care a pornit scandalul dintre ea și mama ei a început de la bani.

Deși lumea a acuzat-o de faptul că ar fi fost responsabilă, în mod indirect, pentru moartea mamei sale, Zăvo l-a dat în judecată pe Luis Lazarus pentru calomnie. Diva a câștigat procesul, acum câteva zile, iar jurnalistul are să-i plătească despăgubire suma fabuloasă de 15.000 de euro.

Scandalul dintre noi a început de la bani, era strângăreață mama. Te înțelegeai cu ea până la bani. Bani sunt ochii dracului. Dacă ar fi să dau timpul înapoi nu aș mai semna actul din 2000, când i-am dat banii mei. Atunci m-a pus să semnez o foaie în care îi cedam ei acțiunile mele, care reprezentau 75 la sută din firmă, deci vorbim de milioane de euro.

Ca să-mi zică mai târziu: N-am să uit când i-am cerut 350 de euro pentru o alarmă la mașină și m-a trimis să-i cer bani lui Pepe. A zis:

Am câștigat chiar zilele trecute procesul cu Luis Lazarus, care m-a făcut făcut asasină. Toți ziceau atunci la moartea mamei că eu am băgat-o în pământ. L-am dat în judecată și instanța a dovedit că eu am avut dreptate. Acum Lazarus trebuie să-mi dea 15.000 de euro!”, a completat frumoasa brunetă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI