Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu au îngropat securea războiului. De la ce s-au certat crunt VIDEO

Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu au îngropat securea războiului. De la ce s-au certat crunt VIDEO
Catalin Maruta si Oana Zavoranu au ingropat securea razboiului

E oficial! Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță s-au împăcat după ce nu și-au vorbit timp de mai bine de 10 ani de zile. De la ce s-au certat crunt faimoasa actriță și soțul Andrei. Prezentatorul de la PRO TV a fost emoționat de întâlnirea cu Zăvo. Ce i-a declarat diva.

Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu au îngropat securea războiului

Împăcare epocală în showbizul românesc. Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță au revenit la sentimente mai bune după mai bine de un deceniu de când s-au certat. De când a divorțat actrița de artistul Pepe, Zăvo și soțul Andrei au rupt legăturile, însă acum cei doi s-au revăzut și au reînnodat relația de prietenie.

Invitată în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a stat la povești cu prezentatorul de la PRO TV. Cei doi și-au adus aminte de perioada în care erau de nedespărțit. Cei doi au îngropat securea războiului, spre bucuria fanilor brunetei.

„Mă ştiu cu Oana Zăvoranu de când eram nişte copii visători şi ambiţioşi, începători în televiziune. De atunci în vieţile noastre s-au întâmplat multe şi timp de 10 ani nu ne-am vorbit. Ne-am reîntâlnit însă la podcastul «Acasă la Măruţă», am îngropat securea războiului şi am vorbit sincer despre viaţa ei.

Putem spune, oarecum, că am îngropat securea războiului. Asta o să vedem la final de podcast, poate mai rămâne ceva. Au fost atâția ani în care nu ne-am vorbit. Oare câți? 7-8-9? Calculezi de când ai divorțat? Ce, de 11 ani nu am mai vorbit?”, a declarat Cătălin Măruță pe Youtube.

Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță nu și-au vorbit de când a divorțat actrița de Pepe

Oana Zăvoranu a atins anumite subiecte delicate în discuția cu amfitrionul podcastului. Actrița i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță adevăratul motiv pentru care nu a devenit niciodată mamă. Pe de altă parte, controversata brunetă a mărturisit că singurul ei regret este că nu a avut un băiat la vârsta de 20 de ani.

Cătălin Măruță: Ai fost vreodată însărcinată?

Oana Zăvoranu: Da, de trei ori și am făcut întrerupere de sarcină pentru că nu am simțit… A fost o dată sau de două ori înainte (n.r – de relația cu Pepe) și odată era cu el. Dar nu am simțit niciodată să fac pasul ăsta cu niciun bărbat care s-a aflat, în momentul ăla, la vremea respectivă în viața mea.

Cătălin Măruță: Ți-a părut rău că ai făcut asta? Erai mama aia cool.

Oana: Eram mama aia cool, dar pentru o femeie contează foarte mult bărbatul cu care faci (n.r – copil). Un copil este binevenit dar dacă e făcut cu ăla sau aia cu care simți. Regret că nu am avut un băiat la 20 de ani.