Oana Zăvoranu, replică tăioasă pentru Adelina Pestrițu: ‘Mulți au visat la banii mei’ EXCLUSIV

Oana Zăvoranu, replică tăioasă pentru Adelina Pestrițu: ‘Mulți au visat la banii mei’ EXCLUSIV
Replică tăioasă din partea Oanei Zăvoranu pentru Adelina Pestrițu

Oana Zăvoranu a supărat câteva vedete, cu valul său de critici, însă, de departe, cea mai răzbunătoare este Adelina Pestrițu, care a invitat-o la Tribunal. Mai mult, îi cere lui Zăvo și daune de 100.000 de lei, procesul fiind pe rol, la Judecătoria Sectorului 1. Oana este însă foarte relaxată, stăpână pe situație: ”Toți au visat la banii Oanei Zăvoranu!”, ne-a declarat ea, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Războiul divelor: Oana Zăvoranu vine cu o replică dură pentru Adelina Pestrițu

Oana Zăvoranu și-a atras, în lanț, antipatia vedetelor cu pretenții de influencerițe, care trăiesc din reclamă la diverse produse, și pe care celebra actriță le numește, atât de pitoresc, ”mocangioaice”. Anul trecut, Oana s-a trezit dată în judecată de unele dive luate de ea în vizor, care s-au coalizat ca să o reducă la tăcere.

Printre ele se aflau Oana Roman, Adelina Pestrițu, Cristina Ich, Anda Adam și Alina Ceușan, toate fiind supărate-foc că au fost criticate îm mediul online. Însă, cererile, de emitere a ordonanței președințiale, ale unora dintre ele au fost considerare drept neîntemeiate, fiind respinse de Judecătoria sectorului 1.

Oana Zăvoranu a câștigat prima bătălie cu Adelina Pestrițu, la Tribunal

Ce spunea Oana Zăvoranu despre Adelina Pestrițu?: ”Este în topul acesta pentru că este una dintre cele mai mari mocangioaice cu state de plată, validate de voi, care cumpărați codurile acelea. (…) Nu are nici o ocupație în afară de dansatul pe boxe în tinerețe și înșiratul bărbaților ca schimbatul șosetelor.

A fost nevasta lui Vârciu și cam atât. În rest, Instagramul ei este un panou publicitar 100%”. Comentariile Oanei au determinat-o pe Adelina să-i intenteze proces rivalei sale. Prin urmare, a depus o cerere în care o acuza pe Oana Zăvoranu de hărțuire și de defăimare.

  • Iată ce cerea Adelina Pestrițu:

”Încetarea de urgență a încălcării drepturilor nepatrimoniale-dreptul la viață privată, demnitate, onoare și bună reputație, respectiv la încetarea răspândirii, pe orice cale, de afirmații defăimătoare la adresa ei, fie prin referire directă la numele său, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac trimitere la persoana sa, interzicerea de a desfășura orice fel de acțiuni defăimătoare împotriva ei prin intermediul rețelelor online de socializare sau prin orice alte mijloace, precum și obligarea la plata cheltuielilor de judecată”.

Numai că Adelinei nu i s-a dat câștig de cauză. Judecătorii au decis ca nefondate plângerile brunetei, cererea acesteia fiind respinsă: ”Respinge ca nefondat apelul formulat de apelanta – reclamantă împotriva sentinței civile nr.47/11.01.2021 pronunțată de Judecătoria Sectorului 1 București, în contradictoriu cu intimata având ca obiect ordonanță președințială. Definitivă”, se arăta în sentință.

Adelina Pestrițu îi cere acum daune de 100.000 de lei. Oana îi dă replica: ”Mulți au vrut banii Oanei Zăvoranu”

Cele două vedete se află și acum în război. Ba, mai mult, Adelina Pestrițu îi cere Oanei Zăvoranu daune morale de 100.000 de lei, pentru jignirile aduse la adresa sa, dar și a soțului, Virgil. Bărbatul făcuse reclamă la ceasuri, pe care Oana le considera că nefiind originale, prin prisma prețurilor reduse:

„Ce face Virgilică? I-a priit vacanţa la turci, bag de seamă. S-a întors cu tot bazarul după el. A adus numai Rolexuri originale, vă dă acolo”, scria Oana, pe conturile sociale. Contactată de reporterii impact.ro, Oana Zăvoranu ne-a declarat, azi, total detașată de acest scandal:

”Procesele mele cu așa-zisele influencerițe sunt deja un fapt cunoscut pentru toată lumea. Avocații mei se ocupă de soluționarea acestor aspecte, iar eu nu am disponibilitatea de a comenta în presă ceea ce se întâmplă cu acele dosare.

Sunt foarte ocupată în această perioadă cu dezvoltatea business-ului pe care îl dețin și cu alte proiecte, așteptate de fanii mei. Cât despre daunele pretinse de unele persoane, care au inițiat aceste acțiuni judecătorești, pot spune doar că mulți au visat la banii Oanei Zăvoranu”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI