Adelina Pestrițu și costumul ei de baie controversat. Fanii au reacționat imediat când au văzut-o: ”Scutece gigantice”

Adelina Pestrițu și costumul ei de baie controversat. Fanii au reacționat imediat când au văzut-o: ”Scutece gigantice”
Ce greșeală a făcut influencerița

Adelina Pestrițu este o apariție oriunde ar merge. Vedeta este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Deși și-a îmbunătățit mult stilul de-a lungul timpului, iată că frumoasa bruneta poate face și alegeri mai puțin inspirate.

Adelina Pestrițu, prinsă cu o greșeală vestimentară imensă

Cel puțin așa a fost cazul atunci când a apărut pe Instagram într-un costum de baie care părea a fi cu câteva numere mai mari în partea de jos.

Fanii au reacționat imediat și postarea a devenit rapid una în care Adelina Pestrițu a fost criticată aspru.

Nu doar vestimentația a fost problema internauților, ci și kilogramele sau buzele vedetei.

De la comentarii privind mărimea slipilor și felul în care i se așează pe corp, până la remarci privind mărimea buzelor și faptul că este prea slabă.

„Nu e ok slipul, parcă ar fi scutecele fetiței”, „Doamne, cât de urât este slipul”, „Doamne, doar silicoanele sunt de tine”, „Să fim serioși, chilotul e mare și se vede urât așa creț”, „Pieptul prea mare, sutienul mic, chiloții mari” , „Ce se întâmplă cu chiloții?”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților la postarea Adelinei.

Văzând că tot mai mulți oameni comentează la adresa slipului de baie, Adelina Pestrițu a reacționat.

 „Atâtea păreri când nimeni nu le cere. De ce?”, „Nu știu de ce îți exprimi părerea când nimeni nu ți-a cerut-o” și „Este mărime mica, însă așa este modelul. Știu ce spui și sunt de acord că slipul este puțin mai larg”, le-a răspuns vedeta celor care au criticat-o.

Adelina Pestriuțu face bani frumoși din Instagram

Adelina Pestrițu își câștigă existența din Instagram, mai exact din contractele de publicitate pe care le are, atât în social media, cât și la Tv sau în mediul online.

Ea a reușit să adune 2 milioane de urmăritori și jobul de influencer pare să îi aducă venituri mari.

„Din social media îți poți cumpăra case, mașini, poți face investiții și îi poți ajuta și pe cei din jurul tău. Trebuie doar să știi cum să gestionezi această putere. (…)

90% din timpul meu îl petrec cu telefonul în mână, fie că postez pozele pentru care am tras sute de cadre înainte, până am ales-o pe cea favorită, fie că scriu un articol pe blog, filmez un vlog,

pozez pentru diverse campanii pe care le am în desfășurare sau stabilesc întâlniri cu posibili colaboratori”, a explicat Adelina Pestrițu despre ce înseamnă jobul de influencer.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI