Ce pățește Adelina Pestrițu pe Instagram acum. Vedeta a vorbit deschis despre problema ei majoră

Adelina Pestrițu a vorbit despre un subiect mai neplăcut pentru ea cu fanii de pe Instagram. Deși viața ei este una de vis și tocmai s-a întors din vacanța în Egipt alături de fiica și soțul ei, vedeta are o problemă despre care a discutat pe larg.

Ce pățește Adelina Pestrițu pe Instagram acum.

Mai exact, Adelina Pestrițu a primit mai multe comentarii pline de ură. Ea a vorbit într-un interviu despre curentul de bullying și spune că se teme pentru generația următoare care va trebui să facă față unor astfel de reacții și insulte.

„Fie că îmi place, fie că nu, ajung să le citesc (n.r.comentariile negative) S-a dezvoltat un curent de bullying, cred că e termenul cel mai potrivit. Îmi fac griji pentru ceea ce urmează pentru copiii noștri. Pentru că dacă noi vom continua, spun noi pentru că nu aș vrea să arăt cu degetul către cineva, nu este bine.

Eu nu am să fac niciodată bullying cu nimeni. Adică sunt convinsă că nu este o variantă să-ți exprimi părerea, indiferent dacă te supără cineva sau nu. Trebuie să adopți un mod civilizat și elegant de a-ți spune părerea”, a spus Adelina Pestrițu pentru click.ro.

Ea a dezvăluit că îi blochează e cei care întrec măsură și își dorește să aibă o comunitate civilizată, în care fiecare să își spună părerea într-un mod elegant.

„Îi blochez, sigur că da, pe cei care depășesc măsura. În comunitatea mea nu au ce căuta oamenii care nu știu să folosească un limbaj civilizat și oamenii care nu știu să se comporte. Un simplu comentariu poate să spună foarte multe despre persoana respectivă.

Trebuie să realizăm că ar trebui să oprim cât mai repede curentul ăsta, pentru că nu va face bine. Nu face bine în general, dar mai ales dacă ne raportăm la psihicul copiilor noștri, la femeile care nu au încredere în ele. Trebuie să avem un comportament civilizat și să păstrăm spațiul ăsta online ca pe un spațiu care să ne ofere singuranță și în care să ne simțim bine”, a continuat vedeta.

Adelina Pestrițu, vacanță cu Adela Popescu și Dan Cruceru

Recent, ea a fost într-o vacanță în Egipt alături de familia ei, dar și de familia Adelei Popescu și a lui Dan Cruceru. Adelina a spus că, deși și-a dorit să vadă piramidele, a dorit să își protejeze fetița și să nu parcurgă un drum așa lung prin căldură.

„Sincer, am avut noroc să nimerim un resort foarte bun din toate punctele de vedere: cazare, condiții excelente, mâncare bună, grupul cu care am fost în această scurtă vacanță, familia Adelei Popescu și a lui Dan Cruceru. Au fost senzaționali, pe o parte i-am cunoscut aici, pe o parte îi știam din România, chiar ne-am distrat, a fost drăguț”, a spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI