Oana Zăvoranu, mesaj pentru fițoasele din online: ”Treceți la depilat și la pedichiură! Nu doar vara!”

Oana Zăvoranu, mesaj pentru fițoasele din online

Oana Zăvoranu a postat un mesaj dur, în stilul său caracteristic, pe o rețea de socializare, în care atrage atenția asupra îngrijirii imaginii fizice. Ea le taxează astfel pe cele care se afișească necorespunzător. „Atenție baragladinele!!! De ‘depilat’ ne depilăm la maxim două săptămâni, și NU doar vara”, scrie vedeta.

Oana Zăvoranu, mesaj pentru „dive”: „Atenție baragladinele!”

Obișnuită să spună exact ce gândește, Oana Zăvoranu nu face excepție de la regulă nici în acest caz.

Ea a tras un semnal de alarmă, pe contul său de instagram, mizând pe ritualul de îngrijire pe care ar trebui să-l aibă orice femeie.

„Atentie baragladinele!!!…🙄🙄🙄 De ‘depilat’ ne ‘depilam ‘ la maxim doua saptamani, si NU doar vara…🙌🙌🙌
La el si cu pedichiura…se face si iarna cand ai cizma, nu doar vara cand va ‘rașchirati’ voi deștele in sandale indoielnice…👿

Ati inteles?…ALOOO
Zic …ne ‘depilam ‘ si ne facem pedi…TOT TIMPUL ANULUI 👿

Hai pa !…treceti la epilat si taiat de unghii si pielite, ‘ca obrazul subtire cu cheltuiala se tine’… ..bine, la voi majoritatea, cheltuiala e problema ‘fraierului’, asa ca profitati si voi cat timp e super oferta 🥴”, scrie vedeta, pe instagram.

Oana Zăvoranu, într-o formă de zile mari

Mesajul a fost însoțit de o imagine, în care Oana apare într-o formă de zile mari. Fotografia a strâns mii de like-uri și numeroase comentarii din partea fanilor.

Noua imagine postată de Oana Zăvoranu a strâns mii de like-uri
Noua imagine postată de Oana Zăvoranu a strâns mii de like-uri

„Intotdeauna am considerat ca o ‘pereche de craci’ beton, sunt cele mai mari atuuri ale unei femei…glezna subtire, coapse frumoase, piele intinsa si bronzata, (care obligatoriu se intretine numai cu peelinguri frecvente, creme hidratante zilnice si masaje la greu), ca deh…asa e pielea, ‘fitzoasa’ si cere multa intretinere…😎😎😎

Dar nimic nu te face sa te simti mai sexy, asa cum o face un mini,( la mine mini e scurt de tot), care lasa sa se vada picioarele zvelte, lungi si catifelate 👅👅👅

Am o musculatura frumoasa din nastere,( nici un merit aici), si recunosc ca mereu am grija de ele!😉, mărturisește ea.

Oana Zăvoranu va reveni, în curând în fața telespectatorilor, în cadrul serialului Sacrificiul, pe care Antena 1 îl va difuza din această toamnă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI