16 aug. 2019 | 13:07

Cine este Oana Cârmaciu, actrița principală din serialul Sacrificiul. Noua vedetă Antena 1 este extrem de frumoasă

Monden
Cine este Oana Cârmaciu, actrița principală din serialul Sacrificiul. Noua vedetă Antena 1 este extrem de frumoasă
Oana Cârmaciu este protagonistă în serialul Sacrificiul

Oana Cârmaciu, tânăra care va fi protagonistă în Sacrificiul, noul serial de la Antena 1, nu este la prima experiență actoricească. Ea este cunoscută publicului, în urma aparițiilor sale în videoclipurile Carla’s Dreams, dar și prin prisma altor seriale tv. Ce rol va juca ea în producția de la Antena 1 și în postură o vor vedea telespectatorii, puteți afla din materialul de mai jos! Mai multe imagini cu actrița în galeria foto!

Oana Cârmaciu, actrița principală din Sacrificiul

La 26 de ani, Oana Cârmaciu trăiește emoțiile unui mare proiect profesional! Ea a fost cooptată în echipa  de actori a serialului Sacrificiul, fiind aleasă să joace rolul protagonistei.

Absolventã a U.N.A.T.C., Oana nu este la prima întâlnire cu platourile de filmare. A fãcut parte din distribuţia producţiilor „Umbre”, „Tudo” si „Atletico Textila”. De asemenea, ea este personajul principal din ultimele videoclipuri ale trupei Carla’s Dreams.

Ioana, personajul căruia îi dau viață este o fată bună, sufletistă, educată și muncitoare. Este tenace, săritoare și se oferă de fiecare dată să ajute pe toată lumea.

În urma a trei zile de casting am aflat că voi interpreta acest rol. Chiar dacă am mai jucat în alte producții, este primul serial de acest gen și sunt bucuroasă că voi face parte din această poveste.

Am avut mari emoții în prima zi de filmare însă echipa a fost lângă mine de fiecare dată și am reușit să scap de ele destul de repede”, a dezvăluit Oana Cârmaciu.

Oana Cârmaciu. actrița principală din serialul Sacrificiul. Noua vedetă de la Antena 1 este extrem de frumoasă

Oana Cârmaciu. actrița principală din serialul Sacrificiul

Va putea fi văzută, în această toamnă, la Antena 1

Alături de ceilalți actori din distribuția serialului, Oana Cârmaciu filmează intens în această perioadă pentru noua producție semnată de Ruxandra Ion, producătoarea responsabilă și pentru succesul serialului Fructul oprit, care a avut două sezoane pe post.

Serialul Sacrificiul se mândrește cu o distribuție formată din mari actori ai cinematografiei românești, nume îndrăgite de publicul român. Producția va avea lansarea la începutul acestei toamne la Antena 1.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro