Cine este Oana Cârmaciu, actrița principală din serialul Sacrificiul. Noua vedetă Antena 1 este extrem de frumoasă

Cine este Oana Cârmaciu, actrița principală din serialul Sacrificiul. Noua vedetă Antena 1 este extrem de frumoasă
Oana Cârmaciu este protagonistă în serialul Sacrificiul

Oana Cârmaciu, tânăra care va fi protagonistă în Sacrificiul, noul serial de la Antena 1, nu este la prima experiență actoricească. Ea este cunoscută publicului, în urma aparițiilor sale în videoclipurile Carla’s Dreams, dar și prin prisma altor seriale tv. Ce rol va juca ea în producția de la Antena 1 și în postură o vor vedea telespectatorii, puteți afla din materialul de mai jos! Mai multe imagini cu actrița în galeria foto!

Oana Cârmaciu, actrița principală din Sacrificiul

La 26 de ani, Oana Cârmaciu trăiește emoțiile unui mare proiect profesional! Ea a fost cooptată în echipa  de actori a serialului Sacrificiul, fiind aleasă să joace rolul protagonistei.

Absolventã a U.N.A.T.C., Oana nu este la prima întâlnire cu platourile de filmare. A fãcut parte din distribuţia producţiilor „Umbre”, „Tudo” si „Atletico Textila”. De asemenea, ea este personajul principal din ultimele videoclipuri ale trupei Carla’s Dreams.

Ioana, personajul căruia îi dau viață este o fată bună, sufletistă, educată și muncitoare. Este tenace, săritoare și se oferă de fiecare dată să ajute pe toată lumea.

În urma a trei zile de casting am aflat că voi interpreta acest rol. Chiar dacă am mai jucat în alte producții, este primul serial de acest gen și sunt bucuroasă că voi face parte din această poveste.

Am avut mari emoții în prima zi de filmare însă echipa a fost lângă mine de fiecare dată și am reușit să scap de ele destul de repede”, a dezvăluit Oana Cârmaciu.

Oana Cârmaciu. actrița principală din serialul Sacrificiul. Noua vedetă de la Antena 1 este extrem de frumoasă
Oana Cârmaciu. actrița principală din serialul Sacrificiul

Va putea fi văzută, în această toamnă, la Antena 1

Alături de ceilalți actori din distribuția serialului, Oana Cârmaciu filmează intens în această perioadă pentru noua producție semnată de Ruxandra Ion, producătoarea responsabilă și pentru succesul serialului Fructul oprit, care a avut două sezoane pe post.

Serialul Sacrificiul se mândrește cu o distribuție formată din mari actori ai cinematografiei românești, nume îndrăgite de publicul român. Producția va avea lansarea la începutul acestei toamne la Antena 1.